Friesland watertours
Image default
Bedrijven

Staycation? Ga het water op met je eigen SUP board!

Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en ongekend populair tijdens de coronacrisis. Het mooie van suppen is, dat het een heel toegankelijke sport is. Én dat het binnen de coronamaatregelen kan worden beoefend. Op het water kun je ultiem ontspannen, gezond bezig zijn en ben je vrij en zonder zorgen.

Maar welk SUP board heb je nou nodig? Er zijn ontzettend veel merken en verschillende soorten boards, dus het is best lastig om te bepalen welk board bij je past en dat is nou precies waar Rody en Muriel van Watersport Meerstad je bij willen helpen.

Vanuit hun passie voor suppen hebben Rody en Muriel Watersport Meerstad opgericht, met als doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Ze richten zich vooral op de beginnende suppers. Niet alleen bieden ze via hun webshop een ruim assortiment aan supboards van merken als Jobe, MOAI en Aqua Marina, maar ook kan de beginnende supper bij hun terecht voor SUP les, yogales op een supboard, kinderfeestjes, teamuitjes en tochten.

Rody en Muriel begrijpen dat de beginnende supper niet (te) veel geld wil uitgeven aan een eerste SUP board en dat hoeft ook niet. Watersport Meerstad heeft een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs. Bij het samenstellen van hun aanbod hebben ze met name gekeken naar stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding. Een heel mooi voorbeeld van een populair SUP board met een prima prijs/kwaliteitverhouding is de Aqua Marina Fusion.

Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan eens de SUP board aankoopgids op de site van Watersport Meerstad of neem contact met ze op en dan helpen ze je graag verder!