Kadastraal Rapport

Als je nou precies wilt weten hoe bepaalde perceelsgrenzen lopen, van wie een bepaald pand is en welke adressen er verborgen zijn op een bepaald perceel,  doe dan een beroep op kadastralekaart.com. De Kadaster kaart geeft je inzicht in hoe de perceelgrenzen in ons land lopen en bieden je precies de informatie die je zoekt. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld als je op het punt staat een bepaald perceel aan te schaffen.

Rapport geeft perfect de ligging weer van een bepaald perceel in de omgeving

Het gebruik van kadastralekaart.com is op zich gratis. Wil je echter niet iets meer in de vorm van een kadastraal rapport dan kun je een dergelijk rapport tegen een klein bedrag downloaden. Zo kun je bijvoorbeeld de kadastrale kaart met luchtfoto rapport downloaden. Dit rapport geeft perfect de ligging van een perceel aan in de omgeving, zoals je ook helder inzicht krijgt in de kadastrale perceelgrenzen, de nummers van de percelen en de bebouwing binnen het door jou geselecteerde perceel. Door het downloaden van het rapport doe je nuttige informatie op over het perceel en de objecten op het perceel.

Ontdek de veranderingen die de afgelopen drie jaar plaats hebben gevonden

Ga je dit rapport downloaden, dan kom je in het bezit van de kadastrale kaart met luchtfoto van het perceel en de omliggende percelen. Ook ontvang je de kadastrale rapporten met de luchtfoto’s van drie jaar eerder. Voorts download je de omgevingskaart, krijg je de bekende kadastrale gemeentenaam en de aanduidingen zoals die door het Kadaster ingevoerd zijn. Omdat je verschillende foto’s krijgt, kun je perfect de veranderingen van de afgelopen drie jaar in beeld krijgen. Je downloadt het rapport gewoon op A4 papier en kunt direct nadat je betaald hebt aan de slag, waardoor je snel over de door jou gewenste gegevens beschikt.