Friesland watertours
Image default
Bedrijven

De Partyboot

De Partyboot van Event op het water

Genieten van de beste service, een heerlijk drankje, het betoverende uitzicht en uw gezelschap op een Partyboot die vaart door de wateren van Rotterdam of Amsterdam? Dan bent u bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom! Kijk snel op: eventophetwater.nl/partyboot/

Een spetterend feest op een unieke locatie? De Partyboot is een varende toplocatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een heerlijk buffet, een dancefeest of een gezellige borrel, de Partyboot is geschikt voor al deze gelegenheden.

Onze partyboot is geschikt voor:

De Partyboot is geschikt voor een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een zittend diner tot 250 personen. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting aanwezig. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Onze Partyboot vaart in:

De partyboot in vaart in Rotterdam en in Amsterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel vaart in Rotterdam als Amsterdam.Onze boten zijn geschikt voor allerlei uiteenlopende evenementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

Voor het boeken van een Partyboot kunt u contact opnemen of neem een kijkje op de website voor alle informatie. We staan voor u klaar!

https://eventophetwater.nl/partyboot/