Friesland watertours
Image default
Sport

Op een relaxte manier thuis sporten, dat kan met EMS fitness!

Heeft u zich voorgenomen gezonder te gaan leven? Wat beter op uw voeding te letten, op tijd naar bed te gaan en meer te bewegen? Wij hebben een tip waar u zeker iets aan zult hebben: EMS fitness voor thuis.

Door elektrische spierstimulatie worden uw spieren dubbelop gestimuleerd

Met EMS wordt elektrische spierstimulatie bedoeld. U draagt tijdens de work-out een speciaal pak met elektroden. Via een kastje geven de elektroden stroomstootjes af die door de huid heen uw spieren triggeren. Verschillende spiergroepen spannen aan, ontspannen en spannen weer aan bij de volgende elektrische impuls. En dit terwijl u allerlei fitnessoefeningen doet. In feite stimuleert u uw spieren dus dubbelop. Een EMS training is dan ook zeer effectief. De EMS fitness machine hoeft u niet te kopen. U kunt ‘m voor een halfjaar of een jaar huren. Zo krijgt u rustig de gelegenheid kennis te maken met het EMS principe en te ervaren of het iets voor u is. De huurovereenkomst omvat het volgende:

–        een professioneel StimaWELL EMS apparaat met 70 voorgeprogrammeerde work-outs;
–        een bijhorend StimaWELL stimulatiepak met 12 kanalen;
–        2 paar bandenelektroden;
–        een persoonlijke trainingskaart;
–        deelname aan de wekelijkse online training;
–        toegang tot de gratis telefonische helpdesk.

Mooie reviews

Op de website ikwilstimawell.nl staat een filmpje waarin te zien is hoe een en ander werkt. U ziet mensen die aan het trainen zijn en krijgt zo een goede indruk van de EMS work-out. Hoort u voor het eerst van EMS en StimaWELL? U bent vast nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen. De volgende reviews lazen wij online.

“EMS training werkt prima. In zo’n korte tijd ben ik al 6 cm buikomvang kwijt en mijn man zelfs 7 centimeter. Helemaal top.”

“ (…) De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig en veilig. Inmiddels kan ik me een leven zonder EMS-training niet meer voorstellen!”

“Ik ben altijd een erg sportief type geweest. Maar ik heb nooit mijn spieren willen opblazen, dus een EMS-training voor het hele lichaam is precies goed voor mij. (…) ”

 

https://ikwilstimawell.nl/