EMS biedt een goede ondersteuning bij afvallen

Probeer jij wat kilo’s te verliezen maar vind je het op dit moment erg langzaam gaan? Ben je bang dat daarom misschien niet heel erg gemotiveerd zal blijven? Wij hebben een super goede manier: afvallen met EMS. Met EMS training is afvallen een stuk makkelijker, bovendien gaat het afvallen door de ondersteuning met EMS stukken sneller!

Wat is EMS?

EMS is elektrische spierstimulatie. Bij gewoon bewegen en conventioneel sporten worden de spieren door ons centrale zenuwstelsel aangestuurd door elektrische signalen, waardoor de beweging en contractie op gang komt. Bij EMS worden de spieren van buitenaf aangestuurd door elektrische signalen, waardoor bij de spieren contractie op gang komt. Tijdens een conventionele training is het mogelijk om 60% van de spieren te activeren. Bij EMS training is het mogelijk om bijna 100% van de spieren te activeren. Hierdoor is trainen met EMS zo enorm effectief. En het maakt onze spieren echt niet uit of de stimulatie van binnen of van buitenaf komt, ze reageren op beide stimulansen gewoon hetzelfde.

Moet ik naar de sportschool voor een EMS training?

Nee, je hoeft niet naar de sportschool om te trainen met EMS! Sporten met EMS kan wanneer jij dat wilt en waar jij dat wilt. Gewoon hoe het jou uitkomt. Het mooiste is om 2x per week een trainingssessie te doen. Een trainingssessie heeft een duur van 20 minuten. EMS training kost je dus maar 40 minuten per week! Daarbij hoef je niet naar een sportschool te reizen, in de rij te staan voor de trainingsapparatuur of een plekje bemachtigen in een overvolle zaal. Je houdt dus veel tijd over wanneer je gaat trainen met EMS. Ook hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van de sportschool, je kan trainen op elk moment van de dag.

Hoe zijn de ervaringen van anderen?

Ben jij benieuwd naar de EMS training ervaring van anderen? Breng dan even een bezoekje aan onze website. Hier staan meerdere ervaringen van onze klanten. Omdat je met EMS training nog veel meer kanten opkan dan alleen afvallen hebben we de ervaringen onderverdeeld in diverse categorieën. We zijn benieuwd wat jij na het lezen van de ervaringen van EMS training vindt!

 

https://www.stimawell.com/nl-nl