Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

Onderdelen en olie voor je VW Classic bestel je bij Paruzzi

Over wat goede Kever olie is, zijn de meningen verdeeld. Logisch, want er zijn veel oliemerken. Het advies van Paruzzi luidt: gebruik Firezone olie, simpelweg omdat Volkswagen zelf deze olie aanbeveelt. En de ontwikkelaar van de motor kan het weten! Firezone olie voor oldtimers is verpakt in retro metalen blikken. De olie is van hoogwaardige kwaliteit. De belangrijkste eigenschappen zijn:

-uitstekende smering;

-goede bescherming tegen slijtage;

-hoge, stabiele viscositeitsindex (met andere woorden te gebruiken tijdens lente, zomer, herfst en winter);

-corrosiebestendig;

-geen risico op loslatende vuildeeltjes;

-anti-schuimwerking;

-compatibiliteit met originele afdichtingen en rubbers. Firezone 20W50 olie is speciaal ontwikkeld voor alle VW Classic modellen met een luchtgekoelde motor en mechanische klepstoters. Firezone 15W40 is bedoeld voor oldtimers met luchtgekoelde motoren en hydraulische klepstoters. Is het blik olie leeg? Je kunt 24/7 nieuwe olie bestellen op paruzzi.com. Het oude blik is een mooie accessoire voor in je garage.

VW onderdelen vind je bij Paruzzi

VW onderdelen koop je tegen scherpe prijzen in de webshop van Paruzzi. Voor wagens ouder dan 15 jaar zijn eindeloos veel originele parts op voorraad. De items komen uit de Volkswagen fabrieken in Wolfsburg, Duitsland. Er wordt dagelijks aan vele particulieren en bedrijven geleverd. Soms gaat het om één enkel onderdeeltje voor de Kever van een VW-fan. In andere gevallen worden plaatselijke dealers geholpen hun voorraad op peil te houden. Alle bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland en België gelden geen verzendkosten als het totaalbedrag uitkomt op € 50,00 of meer. Heb je verschillende onderdelen nodig, dan loont het dus de moeite alles in één keer aan te schaffen. Paruzzi heeft ook een eigen productlijn. Dit zijn stuk voor stuk parts van hoge kwaliteit waar aangename, concurrerende prijskaartjes aan hangen.

Heb je een vraag voor het Paruzzi-team, wil je een compliment kwijt of zou je graag een dag inplannen om langs te komen? Paruzzi is per telefoon en mail bereikbaar voor je: 0113-503555 en sales@paruzzi.com.

https://www.paruzzi.com/