Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

Motorcursus.nl geeft zeer snelle en effectieve motorcursussen

Bij Motorcursus.nl hebben we jarenlang onderzoek gedaan om een zeer snelle en zeer effectieve motorcursus op te kunnen zetten. En dat is gelukt. Onze eendaagse motor theorie cursus is zo goed dat bijna 100% van onze cursisten bij de eerste poging direct slaagt voor het CBR examen. En van de gelukkige geslaagden zijn er velen die het ook nog eens presteerden om 0 fouten te maken tijdens het examen!

Het is dankzij Motorcursus.nl dus niet meer nodig om zelf te zwoegen en te zweten met de saaie en soms ingewikkelde motortheorie. Waar je in je eentje dikwijls vele uren verdeeld over meerdere weken kwijt kan zijn aan het aanleren van de theorie, ben je met onze hulp gewoon in 1 dagje klaar. Geleerd, geslaagd, klaar!

Hoe kunnen wij jou alle theorie zo snel aanleren?

Dit klinkt natuurlijk helemaal fantastisch, maar wellicht vraag je je nu af hoe wij dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen. We snappen maar al te goed dat je dit je afvraagt, want het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig is het niet te mooi om waar te zijn en werkt onze theoriecursus echt steengoed. Hoe? Door onze unieke leermethode, fijne docent en examen gerichte training.

Tijdens de klassikale theorieles neemt de docent je mee langs alle theorie die jij voor het CBR examen moet kennen. Door handige tips en ezelsbruggetjes leer je hoe je deze hoeveelheid aan informatie goed kunt onthouden. Heb je vragen of ging het je even te snel? Dit kan je op elk moment tijdens de les aangeven aan de docent. Hij zal er direct voor zorgen dat het wel duidelijk wordt voor jou.

Na het afronden van de klassikale les krijg je examens om mee te oefenen. Deze oefenexamens zijn hetzelfde opgezet als het officiële examen dat je later deze dag gaat maken. Jij komt dus niet voor verassingen te staan bij het CBR!

Waar kom jij cursus volgen?

Wil jij de motortheorie in Utrecht wilt volgen of juist elders in het land? Bij Motorcursus.nl kan het allemaal. Check op de website voor welke locaties jij je kan inschrijven. Wacht niet te lang met je inschrijving, de cursussen stromen vaak snel vol. Zorg er dus voor dat jij op tijd jouw plekje bemachtigd en binnen 1 dag kan slagen voor het theorie examen.

https://www.motorcursus.nl/