Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

Automaatbak laten spoelen door flushed?

Eerst waarom zou jij je automaatbak spoelen? Wat zijn de voordelen ervan? De voordelen van het spoelen van je automaatbak zijn: Je automaat gaat langer mee, het kost weinig, minder slijtage en je moet minder vaak je auto repareren. Flushed heeft professioneel apparatuur dat je automaat goed kan spoelen. Je automaat wordt ook gereinigd. Alles wordt uit je automaatbak gehaald en ook alle steentjes dus. De slijtage wordt dan dus minder en zo kan je langer rijden op de weg zonder problemen te krijgen. Je kunt het best om de 60000 kilometer je automaatbak spoelen bij flushed.

Goedkoper dan het zelf doen

Wil jij zelf je automaat spoelen? Het kost dan zelf meer geld om dat te doen, want de apparaten die zij gebruiken kosten bij elkaar al meer dan een paar duizenden euro’s. Ook weten de medewerkers hoe zij het goed moeten doen en doen het werk ook dagelijks voor de klanten. Flushed is gevestigd in woerden en ze doen dit al meer dan 6 jaar. Ze hebben dus ook de benodigde ervaring met het spoelen van autos. Ze spoelen 25 soorten verschillende autos. Ze spoelen niet autos die het ook niet nodig hebben. Het zou dan ook zonde zijn van je geld om je automaat te spoelen zonder dat het hoeft.

Wat zijn de kosten?

Het kan erg verschillen van prijs. De gemiddelde kosten zijn zo een 275 euro. Veel mensen doen ook alles erop en eraan. Een beurt kan duren van 30 tot en met 90 minuten. Krijg je vaak schakelproblemen of krijg je schommelende toerentallen? Het kan dan liggen aan de versleten automaatbak. Het best is dan dus om het te spoelen door een van de specialisten van flushed. De specialisten doen dit dus jaren en maakt geen fouten met de autos van de klanten.

 

Gerelateerde artikelen

Reizen met je lease auto

Onderdelen en olie voor je VW Classic bestel je bij Paruzzi

De Harley Davidson Webshop heeft alles