Friesland watertours
Image default
Verbouwen

Isoleren, verduurzamen en verbeteren

Wilt u ook uw woning verduurzamen? Is uw woning toe aan een opknapbeurt? Waarom dan niet meteen goed geisoleerd te werk gaan? Daarbij zijn er zelfs nog subisidie regelingen die het mogelijk maken om uw woning te verbeteren met maatregelen die energiebesparend zijn.

Hoe werkt dat dan?

U moet zoals genoemd maatregelen laten doen die energiebesparend werken, zoals HR++glas in uw woning laten plaatsen, gevel isoleren, vloer- of dakisolatie laten monteren of vergelijkbare maatregelen toepassen. Hoe het precies werkt vindt u ook op ea-kunststofkozijnen.nl/subsidie/

Als u nieuwe kozijnen laat plaatsen van kunststof, worden deze standaard afgeleverd met HR++ glas. Dus een mooi excuus om eindelijk eens van het schilderwerk af te komen. Daarbij isoleren kunststof kozijnen van Schuco supergoed, en daarmee heeft u al direct een besparing op uw stookkosten te pakken die kan oplopen tot zelfs enkele honderden euros per jaar.

Ook als u een al dan niet aangebouwde erker heeft, kan deze prima worden voorzien van kunststof kozijnen. Kijkt u maar eens naar enkele voorbeelden op ea-kunststofkozijnen.nl/infoweetjes/erkerwoningen/

Vaak zijn rabatdelen in woningen ook aan vervanging toe. Om deze te vervangen moet vaak een hele nieuwe gevel gemonteerd worden. Bij EA-Kunststoftechniek leggen ze u haarfijn uit he dat werkt, en hoe er gemonteerd moet worden om zo’n gevel onderhoudsvrij te maken. Er zit blijkbaar veel verschil in manier van montage, dus let goed op dat er geen werkzaamheden ongedaan blijven die nodig zijn om daadwerkelijk en gegarandeerd 50 jaar lang onderhoudsvrij te wonen.

Kortom: alle redenen om uw woningrenovatie niet langer uit te stellen, en om eens te gaan kijken wat nou voor u de beste mogelijkheden zijn om ook te verduurzamen. Beter voor het milieu, en beter voor uw poromonee.

https://ea-kunststofkozijnen.nl/