Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Kapot iPhone scherm? PDARepair fixt het voor je!

Heb jij je iPhone laten vallen en baal je nu als een stekker omdat er een grote lelijke barst in je scherm zit? Of misschien erger nog; is je scherm echt totaal kapot? Geen zorgen! Voor een iPhone scherm reparatie in Breda kan je bij PDARepair binnenlopen. Het scherm van je geliefde toestel wordt gemaakt terwijl je wacht.

De historie van PDARepair

Ons bedrijf PDARepair bestaat al ruim 20 jaar. 20 jaar geleden is er bij Harry Blom, oprichter van PDARepair, aan de keukentafel een idee ontstaan. Harry ging vanuit huis IPAQ’s verkopen en repareren. De IPAQ’s verdwenen echter al snel uit beeld. Ze werden vervangen door de eerste laptops, tablets en smartphones. Harry is met zijn tijd meegegaan en heeft zich verdiept in deze nieuwe apparaten. Het bedrijf groeide en de werkplek vanuit huis werd vervangen door een mooi pand aan de Neerloopweg in Breda. Inmiddels zijn er 20 vakmensen werkzaam bij ons, maar we zijn nog steeds een gezellig familiebedrijf. De laatste jaren zijn er veel bedrijven bijgekomen die laptops, tablets en smartphones repareren. Veel concurrentie dus. Wij hebben ervoor gekozen om samen te werken met onze concurrenten. Wij helpen onze partners met reparaties waar ze zelf niet uitkomen of waar een stuk ervaring nodig is, zoals bij het repareren van een moederbord.

Wij repareren niet alleen maar apparaten van Apple, maar ook van de merken Samsung, OnePlus+, Huawei en Microsoft. Voor reparaties van laptops, tablets en pc’s kun je ook bij ons terecht. Wij hebben ervoor gekozen om ons alleen op deze merken te focussen om zo onze kwaliteit te waarborgen.

Geen goed werkende batterij meer?

Bij een telefoon de accu vervangen is een klusje dat wij ook regelmatig uitvoeren. Tegenwoordig gaan de meeste batterijen van onze smartphones zo’n twee jaar mee. Na die twee jaar wordt je telefoon langzaam, laad hij niet meer goed op of valt zelfs regelmatig helemaal uit. Maar als je telefoon verder nog prima in orde is dan is het zonde om een heel nieuw toestel te kopen.

Laat je toestel door ons repareren en hij is weer als nieuw!

https://pdarepair.nl/