Friesland watertours
Image default
Woning en Tuin

Binnen- en buitendeuren van de allerhoogste kwaliteit

Als het om schoenen gaat, weten we precies wat we willen: Nike, Dr. Martens, Timberland, Converse, Vans en Adidas. Qua telefoons zijn we nog uitgesprokener: Apple, Samsung of Huawei. Maar hebben we het over deuren, dan kunnen de meeste van ons geen merken  noemen. Laten we daar verandering in brengen! Albo, Austria, Skantrae, Svedex en Weekamp zijn namen om te onthouden. We lichten laatstgenoemde toe. Weekamp levert zowel binnen- als voordeuren met bijpassend deurbeslag. Dit Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1978 en heeft 700 mensen in dienst. De collectie deuren varieert in stijl van landelijk tot modern en van tijdloos tot klassiek. Alle gangbare breedte- en hoogtematen zijn vertegenwoordigd. Er zitten deuren met en zonder glas tussen. Op de voordeuren zit 6 jaar en op de binnendeuren 12 jaar garantie. Kies je voor een Weekamp binnendeur, dan is topkwaliteit gegarandeerd!

Bij iedere deur die je bestelt op Mijndeurenwinkel.nl, is corresponderend deurbeslag leverbaar. Dat geldt zowel voor een Skantrae, een Svedex als een Weekamp voordeur. We nemen voordeur Middelburg van het Austria label als voorbeeld. Een prachtig exemplaar met een grijze voorbehandeling-laag. De deur is gemaakt van massief merbau met een MDF paneel. De aluminium sierroosters en de matte draairamen met roomkleurig beslag maken de Middelburg tot een stijlvolle deur. Een losse weldorpel en isolatieglaslatten in verstek krijg je erbij geleverd. Het Mijndeurenwinkel.nl-team adviseert bij deze deur:

-een ronde draaibare voordeurknop van Formani; deze LB501 van mat RVS is bedoeld voor de binnenkant;

-een Formani briefplaat (LB535) voor de buitenkant en bijbehorende binnen-briefplaat met borstel;

-het basic LB Veil veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging, om het inbrekers extra moeilijk te maken.

Is de deur nog prima in orde, maar is het slot aan vervanging toe? Via Mijndeurenwinkel.nl kun je de meest uiteenlopende modellen kopen. Loopsloten, magneet cilindersloten, magneet dag nacht klavier met voorplaat sloten en magneet vrij-bezetsloten bijvoorbeeld. Huisnummers en deurbellen zijn ook los leverbaar. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een deur van nikkel, brons of chroom? En als je mocht kiezen, ga je dan voor een rond, vierkant of ovaal model? Mijndeurenwinkel houdt met iedereen rekening. Qua afmeting, materiaal, vormgeving en stijl is er echt van alles mogelijk.

https://www.mijndeurenwinkel.nl