Friesland watertours
Image default
Woning en Tuin

Hager schakelmateriaal: grote toepasbaarheid en gebruiksflexibiliteit

 

 

Het ruime assortiment aan universele Hager schakelmateriaal maakt het creëren van distributie- en besturings- en automatiseringspanelen in alle civiele, tertiaire en industriële omgevingen veel eenvoudiger.

 

gebruiksflexibiliteit gegarandeerd

 

Hager schakelmateriaal kan veelzijdig worden gebruikt, onder meer vanwege de uitbreiding van het assortiment met 6 maten behuizingen met zowel blinde als transparante deuren en 24 maten schakelborden en kasten, al dan niet compleet met blinde of transparante deuren. Het interne systeem voor distributie en automatisering en het uitgebreide assortiment accessoires garanderen de gebruiksflexibiliteit.

 

Voordelen Hager Orion Plus

 

Het Hager Orion Plus schakelbordapparatuursysteem is volledig gemaakt van polyester en verrijkt met glasvezel. Deze lijn van schakelborden wordt gekenmerkt door een IP66-beschermingsgraad voor de behuizingen en IP65 voor de schakelborden en kasten, met standaard grijs RAL 7035 kleur.

 

Beschermingsgraad IK10

 

Hager Orion Plus heeft een brede scala aan maten gecombineerd met specifieke constructiekenmerken zoals de glasvezel plint met ingebouwd plaatstalen frame voor bevestiging aan de vloer, de geschiktheid voor buitenopstelling en in agressieve omgevingen. Dat maakt dit Hager schakelmateriaal de geschikte keuze in de verschillende inbouwsituaties. De beschermingsgraad IK10 garandeert ook voldoende bescherming.

 

Volledige toegankelijkheid

 

Het Hager Orion Plus schakelbordapparatuursysteem omvat oplossingen voor distributie en besturing / automatisering en is samengesteld uit de + C en + S systemen voor distributie en het + systeem voor automatisering. Een van de belangrijkste voordelen van het + C-systeem is dat het uittrekbare frame met kanaal volledig toegankelijk is vanaf de voorkant, de modulaire panelen met een steek van 150 en 200 mm met snelle bevestiging ¼ slag en de kits voor gegoten vermogensautomaten tot 250A.

 

Klein verdeelbord Hager

 

Een andere ster in het Hager assortiment is de volta kleine verdeelbord. Die stelt in veel opzichten de norm voor een verfijnd klein verdeelbord. Overtuigend in techniek en design, is het de optimale oplossing onder de kleine verdeelborden. De voordelen van zowel de volta inbouw als de hollewanddoos zijn uniek.

 

Enorme bedradingsruimte

 

De torsiebestendige inbouwschaal en de verticaal en horizontaal insteekbare hollewandankers in de HW-bak maken een bijzonder eenvoudige montage mogelijk. Een ander opvallend kenmerk is de enorme binnenruimte en bedradingsruimte. De in de slede geïntegreerde terminalhouder hoeft alleen maar te worden ingeklikt en vervolgens vastgeschroefd. Hierdoor ontstaat er extra ruimte boven de inbouwapparatuur.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal/hager

Gerelateerde artikelen

Betaalbare vloertegels

Sloten Den Haag voor veiligheid

Nog meer ruimte en licht in huis met een nokverhoging of dakopbouw