Friesland watertours
Image default
Woning en Tuin

Aanbiedingen vinden

Hoe langer je hier woont en rondkijkt, hoe meer je te weten komt over de beste plekken om te winkelen. Soms voelen we allemaal de kneepjes en hebben we gewoon wat begeleiding nodig om ons geld te budgetteren en er het beste uit te halen.

Welnu, wij hebben een lijst samengesteld van de allerbeste goedkope winkels met de beste koopjes in Nederland, zodat u de beste korting kunt krijgen! U zult al een heel eind op weg zijn om bergen artikelen in uw boodschappenmandjes te gooien. Dit is wat we weten over goedkoop winkelen in het land van de kortingen.

Goedkope winkels in Nederland voor huishoudelijke artikelen

Laten we beginnen waar de meeste internationals in Nederland beginnen – op zoek naar huishoudelijke artikelen.

Action

Action is geweldig. Het is wat me gered heeft toen ik voor het eerst naar Nederland verhuisde met minimaal geld en een ongemeubileerd huis.

Het is een winkel die willekeurige huishoudelijke artikelen verkoopt, zoals bestek, telefoonopladers, fotolijstjes, beddengoed, toiletartikelen, schoonmaakmiddelen en algemene decoratieve artikelen.

Action winkel
In bijna elke Nederlandse stad vind je wel een van deze goedkope winkels! Beeld: Abuzer van Leeuwan/Supplied
Het is allemaal belachelijk goedkoop en veel ervan ziet er niet eens zo goedkoop uit als je goed kiest. Action heeft een ton aan winkels door het hele land, dus het is makkelijk te vinden als je er wilt shoppen. 🙌

Big Bazaar lijkt erg op Action, maar persoonlijk vind ik de artikelen er iets goedkoper uitzien en is er iets minder keuze. Het is echter geweldig als u op zoek bent naar een koopje op huishoudelijke artikelen of decoratieve artikelen.

Net als bij Action en Big Bazaar kunt u bij SoLow terecht voor goedkope huishoudelijke artikelen en andere artikelen. Dit varieert van dingen als sjaals en handschoenen tot de meer volwassen items, zoals grappige seksspelletjes en bier pong (oi, oi).

Ze verkopen ook auto- en fietsartikelen, culinaire artikelen, kaarten, en decoratieve artikelen. SoLow is helaas alleen in sommige steden te vinden.

IKEA
We kennen en houden allemaal van IKEA. De winkel spreekt gewoon voor zich. Plus ze verkopen de beste gehaktballen. Meer zal ik er niet over zeggen.

Goedkope supermarkten in Nederland
Als je eenmaal een paar goedkope schappen hebt, is het tijd om ze te vullen met betaalbaar eten! Laten we het eens hebben over betaalbare supermarkten in Nederland.

Aldi
Als je op zoek bent naar de goedkoopste supermarkt, ga dan naar Aldi. Aldi is eerlijk gezegd spotgoedkoop en goed voor de eerste levensbehoeften, zoals brood, melk, gehakte tomaten, sauzen, boter, enz. Als u krap bij kas zit, ga dan naar de Aldi om uw inkopen te doen!