Friesland watertours
Image default
Woning en Tuin

HKliving mokken, Madam Stolz wandplankjes en Urban Cotton wandkleden bestel je online

Een populaire rubriek op Deens.nl is verlichting. De eerste globale indeling die het Deens team maakt als het om verlichting gaat, is de volgende:

-bedlampen;

-hanglampen;

-lampenkappen;

-lampenvoeten;

-lichtsnoeren;

-tafellampen;

-textielsnoeren met fitting;

-vloerlampen;

-plafonnières;

-wandlampen.

Hét grote voordeel van vloer- en tafellampen is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Een aanbevelenswaardige naam als je een staande lamp zoekt, is it’s about RoMi. We pikken de Barcelona eruit. Dit is een 3-poot lamp met een sierlijke vormgeving. De standaard -verrassend gebogen in plaats van saai recht!- is van zwart ijzer. De kunststof kap -ook in zwart- is bescheiden qua afmeting: 21 bij 18 cm. De Barcelona is 155 cm hoog, heeft een E27 fitting en een 230 cm lang textielsnoer met een schakelaar in zwart-wit.

Kijken we naar de collectie bureaulampen op Deens.nl dan springen een aantal labels eruit. Om te beginnen Madam Stolz. Het creatieve brein erachter is de Deense Pernille. In 1995 opende ze een kleine winkel met woonaccessoires in Kopenhagen. Aanvankelijk richtte ze zich vooral op vloerkleden en manden. Later kwamen daar kandelaars en lampen bij. Een tweede naam die we noemen, is MUST living. Naast lampen levert deze firma loungestoelen, eettafels, eetkamerstoelen, kasten, salontafels en love-seats. Inderdaad op Deens.nl kun je ook terecht voor meubels! Waarbij we vermelden dat je labels als HK living, Nordal en Bloomingville niet mag overslaan als het om zitbanken gaat. Terug naar de lampen. De Jungle Tribal vinden wij erg leuk. De voet is gemaakt van teakwortel (iedere voet is dus uniek). De kap met een motief in bruin en beige past er perfect bij. Overigens kun je deze lamp in een grote en kleine uitvoering bestellen. Als derde noemen we House Doctor. De Diyia nemen we als voorbeeld. Een lamp als deze is meer dan een lichtbron. Hij ziet er prachtig uit en heeft dus ook een decoratieve functie. Dankzij het gebruik van natuurlijke kleuren past de Diyia in de meest uiteenlopende interieurs. 

https://www.deens.nl

Gerelateerde artikelen

Binnen- en buitendeuren van de allerhoogste kwaliteit

Sloten Den Haag voor veiligheid

Het gemak van VVEGemak