Friesland watertours
Image default
Woning en Tuin

Waar moet je rekening mee houden bij een duoblok toilet?

Stel je wilt over gaan tot de aankoop van een duoblok toilet. Er zijn dan een aantal zaken waar het handig is om rekening mee te houden. Allereerst kies je natuurlijk een toilet uit dat volgens jou goed is. Kijk vervolgens of dit toilet wel goed past in de ruimte waarin je hem van plan bent te plaatsen. Meten is weten, dus neem geen risico’s. Beslis vervolgens de kleur en het design dat je bijvoorbeeld wil. Als je een erg luxe en moderne ruimte hebt, kies dan ook voor een luxe en moderne variant zodat het goed combineert. Ter inspiratie kun je een kijkje nemen in diverse winkels.

Toiletten komen in alle woningen voor, maar ook in restaurants, hotels en bijvoorbeeld in kantoorpandjes en op scholen. Er zijn dan ook verschillende soorten toiletten. Een van de soorten toiletten is het zogenaamde duoblok toilet. Duoblok toiletten zijn toiletten die op de grond staan waarbij het reservoir vastzit aan de wc en dus op de wc staat. Dit is niet bij iedere soort wc het geval. Bij sommige toiletten hangt het reservoir immers aan de muur, maar bij duoblok toiletten is dit niet het geval.

Een toilet duoblok kun je in talloze winkels kopen. Over het algemeen worden er redelijk wat varianten verkocht in bouwmarkten. Hetzelfde geldt voor specialisten in toiletten. Vaak worden er in dit soort winkels voorbeelden getoond door middel van showrooms, wat erg handig kan zijn om inspiratie op te doen en alvast te zien hoe het toilet staat. Je kunt je zelf op deze manier een ideetje geven over wat je wel en niet mooi vindt. Een andere optie is het bestellen van het toilet. Als je deze optie kiest, kijk dan wel goed of het bedrijf waar je je bestelling doet het toilet ook plaatst of enkel bezorgt. Als je zelf geen verstand hebt van het plaatsen ervan, zorg dan dan je een bedrijf kiest dat dit doet voor je.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletpot/duoblok-toilet