Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

Ben je op zoek naar een nieuwe auto?

Of wil je een occasion kopen? Ben je daarnaast geïnteresseerd in de automerken Fiat bedrijfswagens, Alfa Romeo, Hyundia en/of Lancia en wil je graag in dit automerk rijden? Zoek dan een specialist die deze automerken verkoopt zowel nieuw of als occasion. Goede autobedrijven staan bekend om haar expertise in Alfa Romeo, Fiat bedrijfswagens, Hyundia en Lancia. Tevens verkopen ze ook occasions gericht op andere automerken, zoals onder meer:

  • Jeep;
  • Peugeot;
  • Škoda;
  • Volkswagen;
  • Abarth;
  • Maserati;
  • Citroën.

Naast het kopen van een nieuwe auto, of een occasion, kun je bij autobedrijven ook terecht voor onderhoud. Als official dealer, van de al eerder genoemde merken en de meer dan 100 jaar ervaring, kun je er gerust op zijn dat je altijd op dit autobedrijf uit Friesland kunt rekenen.

Waar kun je allemaal bij een fries autobedrijf voor terecht?

Het autobedrijf dat in 1986 verhuisde van Warga naar Leeuwarden heeft inmiddels meerdere vestigingen. Zo zit het bedrijf door geheel Friesland, in de plaatsen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten kun je een vestiging van ze vinden. Voor onderhoud, of voor het kopen van een nieuwe auto of occasion kun je dus altijd bij ze terecht.

Het autobedrijf begon in Leeuwarden, waarna het zich, drie jaar daarna, vestigde in Heerenveen. Fiat was toen het enige automerk waar ze een officiële dealer van waren, en ze verkochten dus ook fiat bedrijfwagens. Later kwamen daar de andere automerken; Alfa Romeo, Hyundai en Lancia bij. In 2007 kwam Drachten erbij als (tot nu toe) laatste vestiging. Je kunt wel stellen dat deze autogarage en autodealer een mooie groei heeft doorgemaakt. De reviews liegen er tot slot ook niet om, met 9+ reviews zijn klanten ook tevreden over dit veelzijdige autobedrijf uit Friesland. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website en kijk waar jouw dichtstbijzijnde vestiging is, om een bezoek te kunnen brengen.

https://www.jelletalsma.nl/

Gerelateerde artikelen

De leukste vakanties van dit jaar

Jouw schadeauto verkopen in drie stappen

De Harley Davidson Webshop heeft alles