Friesland watertours
Image default
Woningen

Vertrouw een professional


 

 

 Hoe kunt u geld besparen bij het kopen van een huis op de secundaire markt?
Verspilde tijd, geld en zenuwen, en als resultaat – de verwerving van een illiquide object. Wat kan een zelfstandige aankoop van een appartement of huis in werkelijkheid worden?

We zullen leven. Wij kopen vakkundig onroerend goed – Delovoy Kvartal 1 Honderden aggregatorsites, banken, ervaren vrienden – verzekeren ons allemaal unaniem dat het vandaag de dag zelf kopen van onroerend goed op de secundaire markt geen moeilijke taak is. Er wordt aangenomen dat bijna elke meer of minder slimme persoon het kan oplossen, terwijl hij bespaart op de diensten van een makelaar. Een onafhankelijke beoordeling getuigt echter dat de meeste objecten die tegen een te dure prijs worden verkocht, zijn gekocht door individuen die geen gebruik maken van de diensten van makelaars. Dat wil zeggen, de wens om op commissie aan de makelaar te besparen, veranderde in feite in extra uitgaven voor hen, merkt Natalya Devkina op, uitvoerend directeur van Zyryanova Real Estate Bureau.

Ondanks de zee aan informatie die beschikbaar is in het publieke domein, is zelfs de keuze van huisvesting (laat staan ​​het opstellen van documenten en het sluiten van een deal!) Een nogal moeilijke zoektocht, en het kost veel tijd en vakkennis om het te voltooien. Laten we eens kijken welke stadia u moet doorlopen als u onroerend goed op de secundaire markt moet kopen.

We identificeren de behoefte

Het kiezen van een appartement begint met het identificeren of vormgeven van een behoefte. Dit gebeurt onder invloed van verschillende factoren, maar om wat voor reden dan ook besluit u van woonruimte te veranderen, u moet de droom van een nieuwe woning niet uitstellen: de aankoop zal nooit samenvallen met het “juiste moment”. En probeer geen prijsverlaging per vierkante meter of hypotheekrente te raden. Omdat u geen professionele speler op de vastgoedmarkt bent, is het onmogelijk om deze factoren in uw voordeel te veranderen!

Huis te koop

 

 

https://be.propenda.com/