Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theoriecursus volgen? Gelijk Geslaagd geeft uitstekende cursussen!

Een auto theoriecursus volgen is altijd een goed idee. Door het volgen van een goede cursus vergroot je namelijk je slagingskans. Een goede adres om een theoriecursus te volgen is Gelijk Geslaagd. Wij bieden 100% slagingskans en garantie. Daarnaast is onze cursus een all-in-cursus en duurt maar 1 dag. Binnen deze dag ken je alle theorie zo goed uit je hoofd dat je klaar bent om je examen bij het CBR te maken. Leren en examen maken op dezelfde dag is zelfs erg doeltreffend. Naast het feit dat het tijdbesparend is, zit de geleerde theorie ook nog erg goed in je geheugen. Wanneer er dagen de tijd zit tussen het leren van de theorie en het maken van het examen zal je altijd een deel van de geleerde stof weer vergeten. Deze moet je in de tussentijd steeds weer herhalen. Als je bij Gelijk Geslaagd de theoriecursus volgt is dit dus niet nodig!

Onze theoriecursussen worden op veel locaties door het land gegeven. Zo hebben we onder andere de theoriecursus Leiden, theoriecursus Den Bosch, theoriecursus Westland, theoriecursus Amsterdam en nog veel meer!

Een tot in de puntjes verzorgde cursusdag

Tijdens de auto theorie dagcursus worden de drankjes, de lunch, je examenplek bij het CBR en het vervoer allemaal door ons geregeld en georganiseerd. Leerboeken hoef je niet te kopen, wij zorgen voor les-en examenmateriaal dat up-to-date is.

Vanaf vroeg in de ochtend krijg je les op een door jou gekozen locatie. De theorieles is duidelijk, overzichtelijk en makkelijk te volgen. Van de docent krijg je duidelijke praktijkvoorbeelden, slimme ezelsbruggetjes om de moeilijke dingen makkelijk te kunnen onthouden en fijne tips. Als de theorie er goed in zit ga je aan de slag met oefen examens. Deze examens zijn zoals de examens op het CBR. Zo raak je alvast gewend met het soort vragen dat je straks op je echte examen gaat krijgen.

Na deze leerzame ochtend is het tijd om te lunchen. Even wat ontspanning en zorgen dat je met een goed gevulde buik aan je examen kan beginnen. Als we uitgegeten zijn gaan we richting het CBR. Hier maak je je examen. We weten zeker dat je door onze cursus slaagt!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/