Trainingen op het gebied van NLP en systemisch werken

Bij De eerste verdieping kun je allerlei opleidingen volgen en zo een ontwikkel-pad kiezen dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Voorbeelden van trainingen zijn practitioner NLP, ADHD coach en systemisch werken. Ben je toe aan verdieping in je relatie? Zoek je meer zelfbewustzijn? Vind je het tijd om buiten je comfortzone te treden? Drie goede redenen om een training te volgen bij De eerste verdieping. Bij dit opleidingsinstituut kun je terecht om:

–        je als persoon te ontwikkelen;

–        je te laten opleiden tot trainer of coach;

–        workshops te volgen;

–        je te oriënteren tijdens een informatieavond;

–        ervaren coaches te ontmoeten en tips te krijgen;

–        ervaringen van andere deelnemers te lezen;

–        inspiratie op te doen aan de hand van filmpjes, blogs en podcasts;

–        jezelf te professionaliseren door een masterclass.

Een boost voor je zelfvertrouwen

De twee belangrijkste richtingen waarin je een cursus kunt volgen zijn systemisch werk en NLP. Beide lichten we toe. NLP, de afkorting van neuro linguïstisch programmeren, is erop gericht communicatie te verbeteren. Zowel communiceren met jezelf als met anderen. In communicatieprocessen spelen emoties een belangrijke rol. Soms zijn ze behulpzaam en komen ze goed van pas. In andere gevallen zitten ze in de weg of zorgen ze voor verwarring. Tijdens een opleiding NLP leer allereerst met een open blik naar emoties kijken. Vervolgens is het tijd ze te begrijpen en eventueel beïnvloeden. Zelfvertrouwen staat ook centraal bij NLP trainingen. Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Bij De eerste verdieping krijg je effectieve technieken aangereikt om dat te bereiken.

De link tussen het verleden en het hier en nu

Systemisch werken kan op veel vlakken verheldering geven. Waar komt bijvoorbeeld die hardnekkige angst vandaan? Waar staat die vervelende onrust voor? En hoe komt het toch dat je doelen zo helder zijn, maar dat het behalen ervan keer op keer mislukt? De kern van systemisch werk vormt de link tussen het verleden en het hier en nu. Een en ander begint met de plek die je innam in het gezin van vroeger. Onderliggende krachtenvelden leren kennen en ze voortaan op een positieve manier gebruiken: daar gaat het om bij deze zienswijze.

https://www.1e-verdieping.nl/