Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Uw dak blijft gezond met het onderhoudscontract van de Dakmakers

Wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw platte dak? Laat uw dak dan met enige regelmaat goed onderhouden door een vakman. Voor goed en gedegen dak onderhoud kunt u gebruik maken van de onderhoudsdienst van de Dakmakers. Het bedrijf de Dakmakers bestaat al 35 jaar, er is dus veel kennis en ervaring opgebouwd in de loop der jaren.

Wanneer de Dakmakers bij u langs komen voor een onderhoudsbeurt gaan ze grondig te werk. De staat van de gehele dakbedekking wordt goed bekeken, alles wordt gecheckt op eventuele scheurtjes of beschadigingen. Uit de dakgoten worden bladeren en mossen verwijderd. Vervolgens worden zowel de dakbedekking als de dakgoten goed schoongemaakt. Indien er kleine reparaties nodig zijn op uw platte dak wordt dit ter plekke gedaan. U ontvangt altijd een verslag waarin beschreven staat wat exact de staat van uw dak op dat moment is. Het kan voorkomen dat we tijdens een inspectieronde grotere schade ontdekken. We zullen met u bespreken wat er precies nodig is om uw dak weer gezond te krijgen en komen dan op een later tijdstip terug om dit te realiseren.

De Dakmakers raden aan om een onderhoudscontract af te nemen. Zij houden bij wanneer het tijd is om bij u langs te komen. U hoeft niet meer zelf naar uw dak om te kijken, alles wordt voor u uit handen genomen. Daarbij is het gunstig voor uw portemonnee. Kleine schade is altijd voordeliger om te repareren dan grote schade. Of erger, wanneer een plat dak totaal niet onderhouden wordt kan het zijn dat er uiteindelijk een dakrenovatie nodig is. Een gezond dak houdt u met een onderhoudscontract!

Wij staan 24/7 voor u paraat bij dakschade

Naast het onderhoudscontract hebben wij nog een erg leuke service, onze 24/7 dakservice. Wanneer de nood hoog is en er onverhoopt schade aan uw dak is ontstaan, bijvoorbeeld door noodweer, kunt u ons ten alle tijden bellen. Midden in de nacht, tijdens feestdagen, wanneer u ons ook nodig heeft, wij staan direct voor u klaar. Is het buiten nog steeds slecht weer? Dat maakt ons niet uit, we zorgen er voor dat uw dak gemaakt wordt. Uiteraard gaan we hierbij uiterst veilig en zorgvuldig te werk.

 

https://www.dakmakers.nl/