Taxi Tims in Veenendaal

Op zoek naar een taxi in Veenendaal? Dan is Taxi Tims uw aangewezen partner. Taxi Tims is een veelzijdig taxibedrijf. Zo bieden wij zowel taxivervoer in een luxe E-klasse als in een nette bus. Hiermee kunnen we tot maximaal 8 personen in één keer vervoeren. Taxi Tims in Veenendaal staat garant voor duidelijke prijzen en snelle service. Er worden vooraf vastgestelde prijzen gehanteerd, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast streven we naar een aanrijtijd van 15 minuten. Zo kunt u onverwachts toch nog snel van A naar B komen met de taxi in Veenendaal.

Taxi diensten in Veenendaal

In Veenendaal biedt Taxi Tims verschillende diensten aan. We maken onderscheid in 4 soorten diensten:

Schiphol taxi

Taxi Tims in Veenendaal helpt u aan een onbezorgd begin van uw vakantie. Wanneer u een aantal dagen van tevoren een taxi bij ons boekt, zorgen wij ervoor dat u ruim op tijd bij het vliegveld bent. Ook voor een onbezorgde terugkomst van uw vakantie staan we voor u klaar. We kunnen u ook weer ophalen vanaf het vliegveld. Hierbij houden we ook rekening met eventuele vertraging van de vlucht.

Straattaxi

Ook voor ritten door de rest van het land staat onze taxi in Veenendaal voor u klaar. Zo kunnen we u ophalen bij station Veenendaal Centrum/West/de Klomp en brengen we u naar uw gewenste bestemming.

Zakelijk vervoer

Een zakenmens heeft het over het algemeen heel druk. Hierbij moet er vaak van de ene naar de andere bestemming gereisd worden. Taxi Tims helpt u om van dit reismoment een moment van rust te maken. We helpen u om onbezorgd naar de volgende afspraak te komen en u kunt tegelijk uw rust nemen in onze luxe Mercedes E-klasse taxi in Veenendaal.

Ziekenhuis service

Taxi Tims helpt u om bij uw afspraak in het ziekenhuis te komen. U wordt in een comfortabele auto recht voor de deur van het ziekenhuis afgezet. Zo voorkomt u extra zorgen.

Contact

Heeft u interesse in één van onze taxi diensten in Veenendaal? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 233 177 10.