Friesland watertours
Image default
Vervoer en transport

Snel en goedkoop naar Lelystad Airport

Snel en goedkoop naar Lelystad Airport

De snelste manier om op het vliegveld te komen, welk vliegveld dan ook, is toch wel over de weg. Natuurlijk kunnen er wat files staan, maar je weet in ieder geval zeker dat je op tijd aankomt. Als je met het openbaar vervoer gaat, kun je toch altijd in de problemen terecht komen, bijvoorbeeld doordat er een storing is of doordat er werkzaamheden zijn. Zeker als je op vakantie gaat en je vliegtuig moet halen, is dat niet heel prettig. Daarom is het altijd aan te raden om met de auto naar het vliegveld te gaan. Zeker als je naar Lelystad Airport moet is dat handig; er zit geen station in de buurt, waardoor het vliegveld met het openbaar vervoer minder goed te bereiken is.

 

Niet zelf rijden

Nu denk je misschien dat het toch niet zo’n heel goed idee is om met de auto naar het vliegveld te gaan, omdat je er zelf slechte ervaringen mee hebt. Die slechte ervaringen zijn vaak gebaseerd op de hoge parkeerkosten die je bij vliegvelden hebt, of omdat je ’s ochtends vroeg vliegt en daardoor midden in de nacht moet rijden terwijl je daar eigenlijk te moe voor bent. Al die problemen kunnen in één klap verholpen worden door simpelweg niet zelf te gaan rijden. Je kunt je natuurlijk door een familielid of goede vriend laten brengen, maar die zal het ook niet echt waarderen om om 2 uur ’s nachts het bed uit getrommeld te worden voor een rit van en naar het vliegveld zonder zelf op vakantie te gaan. Er is echter ook een andere oplossing.

 

Neem een taxi

In plaats van een vriend of familielid te vragen om je naar Lelystad Airport te brengen, kun je een taxi nemen. Dat klinkt misschien heel duur en luxe, maar dat valt reuze mee. Er rijden namelijk speciale taxi’s naar Lelystad Airport die veel minder duur zijn dan taxi’s die je bijvoorbeeld in een grote stad vindt. Daardoor is het een hele voordelige keuze om met de taxi naar het vliegveld te gaan. Bovendien werken taxichauffeurs op vaste tijden, wat betekent dat ze ’s nachts niet te moet zijn om te rijden. Je komt dus veilig op het vliegveld aan en begint rustig aan je vakantie.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het kopen van een boot bij een jachtmakelaar

JobCar aanhangwagen verhuur

Vaarvakantie door Friesland