Friesland watertours
Image default
Tuin en buitenleven

Bij Egalisee Bestratingen staat uw wens centraal

Voor het aanleggen van sierbestrating in Breda moet u bij Egalisee Bestratingen zijn. Of het hierbij nu gaat om een kleine opknapbeurt, een grote opknapbeurt, een nieuw tuinpad, een groot terras of een geheel bestratingsplan, met ons, Egalisee Bestratingen, haalt u echte kennis in huis. Op ons kunt u vertrouwen. Wij vernemen graag uw tuinwensen en zullen hiermee een mooi plan van aanpak maken. Heeft u al exact in gedachte hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Prima, wij gaan meteen voor u aan de slag om uw droomtuin aan te leggen. Weet u eigenlijk nog helemaal niet zo goed wat u wil en wat er allemaal mogelijk is in uw tuin? Geen probleem, wij helpen u graag! Wij hebben genoeg leuke ideeën en adviseren u met plezier over alle mogelijkheden.

Alle materialen leveren wij tegen lage prijzen. Wij kunnen de tegel- of steensoort naar uw wens leveren. Een paar soorten tegels en steen waar wij mee werken zijn:

  • Hardsteen. Deze steensoort is kleurvast en duurzaam, u heeft hier dus lang plezier van
  • Keramische tuintegels. Een zo goed als onderhoudsvrije tegel die er prachtig uitziet
  • Betonsteen. Deze steensoort is erg leuk geprijsd en voor allerlei toepassingen te gebruiken
  • Half verhardingen. Deze zijn zeer geschikt voor het aanleggen van opritten
  • Schellevis. Dit is een open structuurtegel die ook in een zwarte variant verkrijgbaar is

Wij maken gebruik van ons eigen materieel. Al het materiaal dat nodig is om van uw tuin een plaatje te maken hebben wij in huis. Wij regelen dus alles voor u. Het plan van aanpak, indien nodig het ontwerp, de aanleg van uw tuin en het netjes opleveren van uw tuin.

Van het ophogen van uw tuin tot het bouwen van een overkapping

Wilt u niet alleen sierbestrating laten aanleggen maar wilt u een geheel nieuwe tuinaanleg in Breda? Dat kan ook bij ons! Wij leggen namelijk niet alleen sierbestrating in tuinen aan. Ook onder andere het ophogen en egaliseren van tuinen, nieuwe grond aanvoeren of oude grond afvoeren, tuinen beplanten en bemesten, gazon aanleggen of een terras met overkapping maken behoren tot onze werkzaamheden.

Vraag een offerte bij ons aan, wij komen graag uw droomtuin creëren!

https://www.egaliseebestratingen.nl/