Friesland watertours
Image default
Aanbiedingen

Spierballen kweken? Denk aan de eiwitten!

Mocht je, net als heel veel andere mensen, na de zomervakantie snel weer een abonnement hebben genomen op de sportschool om die vakantiekilo’s er weer af te trainen, dan is het belangrijk om ook op je voeding te letten. Niet voor niets is er een gezegde: ‘Abs are made in the kitchen’. Wil je dus volgend jaar stralen op het strand? Zorg dan dat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. Wil je weten wat je zoal nodig hebt? Lees dan snel verder!

 

Eiwitten

Om vet te verbranden is het handig om wat meer spiermassa te hebben. Spieren laat je groeien door krachttraining en de juiste voeding. Voor optimaal spierherstel is het belangrijk om dagelijks genoeg eiwitten binnen te krijgen. Streef hierbij naar ongeveer 1,5 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht. Genoeg eiwitten binnenkrijgen doe je door het eten van veel:

  • Vlees

  • Eieren

  • Kwark

  • Melk

  • Peulvruchten

 

Vegan protein powder
Mocht je nu veganistisch eten, dan kan het lastig zijn om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Vaak zijn er in de supermarkt wel kwarkvervangers te vinden, maar ze bevatten lang niet altijd evenveel eiwitten. In de afgelopen jaren neemt de trend van het veganistisch eten echter toe, waardoor er ook steeds meer vegan sportsupplementen op de markt zijn te vinden. Om je proteïne inname wat te verhogen bestaat er nu dan ook vegan protein poeder. Dit zijn shakes die je mengt met water of een andere drank, die boordevol proteïne zitten. Er zijn erg veel smaken te vinden, waardoor je de hele dag door kunt variëren. Zo bestaan er vegan proteïne poeders met chocolade smaak en bestaan er ook ‘clear vegan protein’. Deze meng je met water en smaken naar ranja of frisdrank.

 

Eenvoudig en snel
Op drukke dagen kan het lastig zijn om je voeding optimaal in te richten zodat je genoeg eiwitten/proteine binnenkrijgt. Met vegan protein poeder behaal jij, middels een lekkere shake, eenvoudig jouw eiwit/proteine doel. Of je nu in de sportschool staat, druk bezig bent op werk of languit op de bank een serie ligt te kijken: een shake drink je eenvoudig en snel weg. 

https://superfoodies.nl/

Gerelateerde artikelen

Vapen: het nieuwe roken

Een grote kamerplant is de eyecatcher in de ruimte

Huisnummers in de aanbieding, gratis verzending