Friesland watertours
Image default
Banen en opleidingen

Systeembeheerder

Systeembeheerder

Ben jij die systeembeheerder die nog steeds het meest geniet van klantcontact? om de klanten te opbeuren en te bijstaan waar nodig, zeker in deze tijd? dan ben ik op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij deze dienstverlener ben je aansprakelijk voor meerdere klantomgevingen tegelijkertijd. Hier ontvang je de plek om zelfstandig de omgevingen te administreren, te optimaliseren en draag je zorg voor de performance. Dit houdt ook in dat je storingen oplost, onderhoud uitvoert en nieuwe updates implementeert. De werkzaamheden voer je zowel op het schrijftafel in den haag uit als bij de klanten zelf.

Hier sta je natuurlijk niet louter voor! Op de oorzaak word je ondersteund door 20 technische collega’s met wie je contact onderhoud om mee overleggen en te sparren. het doel van deze dienstverlener is om jou op subjectief en echt vlak te permitteren knallen, zodat zij knallen, de klant groeit en ooit allen zich ontwikkelt.

Wie ben je?

– je hebt hbo werk- en denkniveau ;
– je hebt een ondernemende houding ;
– ervaring met windows server, hyper-v en office365 is een must ;
– ervaring met exchange, sharepoint en sql server is een pré ;
– je hebt een streepje voor wanneer je in het have bent van up-to-date microsoft certificaten.

Wat mag je verwachten?

– een salarisindicatie van €3. 500, – tot € 4. 500, – obv 40 uur ;
– persoonlijk ontwikkelingsplan, uitsluitend begroting ;
– leaseauto, apparaat en computer zijn vanzelfsprekend ;
– gezamenlijke lunch ;
– pensioenregeling ;
– sportabonnement ;
– teamuitjes!

Waar ga je werken?

Het gaat hier om een energieke en cultureel jonge dienstverlener, woonachtig in den haag. Ondernemerschap is de link tussen de collega’s en klanten. Hier word je gestimuleerd om mee te denken, inherent ideeën uit te voeren en om aansprakelijkheid te exposeren voor jouw inherent klantportfolio.

Niet voor niets klopt zelfs microsoft af en toe aan om raadgeving te vragen over inschatten producten en/ of diensten. ben jij nieuwsgierig worden en wil je meer weten? sta jij open om een ( virtuele ) kop koffie met ze te zuipen? onwijs!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-bij-de.html