Voortaan een mobieltje huren: een prima idee!

Kopen is niet echt meer van deze tijd. Hergebruiken juist wel. Dit geldt zeker ook als het om smartphones gaat. De tijd dat we allemaal iedere 2 jaar een gloednieuwe telefoon kochten, lijkt echt voorbij. Als je erover nadenkt is het logisch dat we er de rem op zetten. Een telefoon leasen is een veel duurzamer oplossing. Als minder mensen regelmatig een nieuwe telefoon aanschaffen, hoeven er minder gemaakt te worden. Het gevolg? De afvalberg die we met z’n allen produceren groeit minder snel. Het hergebruiken van mobieltjes die al in omloop zijn, betekent natuurlijk ook dat je flink op kosten bespaart. Neem de deals die Swapphone aanbiedt. Je kunt daar voor nog geen 10 euro per maand al een moderne telefoon leasen. Mocht er een probleem ontstaan -een kapotte aan/uitknop of iets in de software- dan lost Swapphone dit direct voor je op. Op afstand als een app bijvoorbeeld steeds hapert. Is de telefoon niet meer te repareren dan wordt er een nieuwe opgestuurd. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Scherpe prijs, garantie en kosteloos swappen

Bij Swapphone kun je zowel een Samsung als een iPhone huren. Enkele populaire modellen op dit moment zijn: de iPhone 8, de iPhone X, de Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10+. Online staan foto’s en beschrijvingen van alle mobieltjes die te huur zijn. De actuele maandbedragen worden ook vermeld. Zit jouw favoriete toestel erbij? Je kunt hem direct aanvragen, zodat ‘ie morgen al in je bezit is. We zetten de voordelen van Swapphone nog eens even voor je op een rij:

-voor een scherpe prijs per maand krijg je de beschikking over een hippe, moderne telefoon;

-je maakt aanspraak op levenslange garantie;

-de klantenservice helpt je bij alle mogelijke problemen;

-ben je toe aan een nieuwe smartphone dan kun je kosteloos swappen.

Heb je op dit moment een dringende vraag voor het Swapphone team? De medewerkers zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-0481941 en emailadres info@swapphone.nl. Kun je echt niet wachten en wil je vandaag al je telefoon hebben, ga dan langs bij Swapphone: Neerloopweg 17 Breda.

 

https://swapphone.nl/