Java Twente werk

Als je een ICT opleiding volgt is kans op werk groot wanneer je klaar bent want steeds meer bedrijven hebben personeel in dit gebied nodig. De meeste vacatures dat nu open staan zijn voor Java Twente. Op het moment is er hier ene tekort aan omdat er steeds meer applicaties in Java worden gemaakt.

Voor het vinden van personeel voor Java Twente is er dan ook veel concurrentie want meestal zijn er meer vacatures dan geschikte kandidaten. Kleine steden en dorpen hebben het vooral moeilijk omdat het moeilijk is om personeel aan te trekken, want mensen wonen liever in grote steden of hier vlakbij. Een bedrijf dat goede Java Twente personeel wil zal dan ook vaak extra hierop moeten inzetten om personeel aan te trekken.

Voor veel bedrijf is het normaal geworden om vergoedingen aan te bieden voor kinderopvang en oppassers voor de kinderen. Ook auto’s van de zaak en lunchen op de kosten van de zaak zijn heel normaal geworden. Sommige bedrijven betalen zelfs de huur en verhuiskosten om zo de beste kandidaten binnen te halen voor Java Twente. Bedrijven zoals Google en Apple doen dit al jaren over de hele wereld om zo de beste kandidaten aan te trekken.