Friesland watertours
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek je passie met outplacement

Ga je met tegenzin naar je werk? Zou je graag ’s avonds met plezier terugkijken op een fijne werkdag? Ben je op zoek naar een baan die echt bij je past?
Werkcontact biedt loopbaanbegeleiding voor laag- en hoogopgeleiden mensen (LBO/MBO+/HBO/WO).

Als het plezier in werk is verdwenen

Sommige werksituaties vergen veel energie: te lang blijven hangen in een baan die niet bij je past. Iets doen waar je niet echt goed in bent. Een organisatie waar je je niet thuis voelt. In dit soort situaties kan je baan aanvoelen als een zware last. Dan is het tijd voor een nieuw perspectief.
Hoe zou het zijn om 80% van je werkdag bezig te zijn met activiteiten waar je van houdt?

Outplacement zorgt voor een functie waar je energie van krijgt

Veel mensen weten niet wat ze willen met hun werk. Een outplacement traject brengt dan uitkomst. Door na te gaan wat je talenten, passies en sterke persoonskenmerken zijn, kom je te weten wat de functies zijn waar jij energie van krijgt en goed in bent.

Die droombaan vinden

Wanneer je gebruik kan maken van outplacement is het mogelijk een baan te vinden waar je enthousiast voor bent, ook bij economische tegenwind. Met een aantal uitgekiende adviezen kun je je kansen sterk verhogen.

Sollicitatietraining

Het is niet altijd makkelijk om je persoonlijke kracht en talenten goed uit de verf te laten komen. Ontdek met coaching hoe je makkelijker invloed kunt uitoefenen en je koers kunt uitzetten. Zo sta je sterk in je werk.
Leer met onze online workshop een ijzersterk cv te maken, zodat jij je onderscheidt van al die anderen. De werkgever ziet in één oogopslag waarom hij jou moet uitnodigen voor een gesprek.

Krijg je te weinig reacties op je sollicitaties? Laat een onderscheidend personal brand cv opstellen door een cv-expert van Werkcontact.

https://www.outplacementverzekering.nl