Friesland watertours
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schaf de apparaten bij dit bedrijf aan voor werkzaamheden op het gebied van vaatdiagnostiek

Neuro Medical uit Westervoort helais het bedrijf sinds 1986 waar u verscheidene systemen kunt kopen voor de afdeling Vaatdiagnostiek en Neurofysiologie. Er zijn diverse systemen verkrijgbaar die onmisbaar zijn als u in een ziekenhuis werkt. Het is dan ook raadzaam om een kijkje te nemen op de website van dit betrouwbare bedrijf, zodat u kunt zien welke apparatuur u nog mist. Bij elk apparaat staat uitgebreide uitleg, waardoor het duidelijk is voor u als klant waar welk systeem voor bedoeld is. Weet u niet precies welke systemen u nodig heeft? Laat u dan vooral adviseren door de klantvriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij denken graag met u mee.

Welke apparaten heeft u nodig voor uw ziekenhuisafdeling?

Werkt u op de afdeling Vaatdiagnostiek of Neurofysiologie? Dan heeft Neuro Medical, een bedrijf uit Westervoort, allerlei apparaten te koop die onmisbaar zijn op uw afdeling. De apparaten die verkrijgbaar zijn voor vaatdiagnostiek en dergelijke werkzaamheden zijn onder andere:

  • Embolie Monitoring TDC-x
  • TDC-Doppler WAKIe
  • Perifere Doppler Basic
  • Embolie Detectie Software EDS

De rest van de beschikbare systemen bekijkt u eenvoudig op de website van dit gespecialiseerde bedrijf. Ook zijn een aantal diensten mogelijk als u bij dit bedrijf uw apparatuur aanschaft. Denk hierbij onder meer aan preventief onderhoud en reparatiediensten.

Neem contact op met dit gespecialiseerde bedrijf

Als u interesse heeft in een of meerdere producten of diensten van dit bedrijf, schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij leggen graag uit wat de diensten precies inhouden en welke diensten passen bij de wensen die u heeft. Dit bedrijf uit Westervoort is werkzaam in heel Nederland, maar ook in Duitsland zijn ze actief met hun producten. Benader de specialisten vooral als u vragen heeft of graag meer informatie ontvangt over een product. Persoonlijke service is een van de sfeerpunten van Neuro Medical.

Gerelateerde artikelen

Zijlstra Beroepskleding – Werkkleding bouw

De verhuur van een minikraan met overdruk van de hoogste kwaliteit

Deze salarisadministrateur in de regio Dordrecht maakt uw boekhouding op orde