Friesland watertours
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuifdeuren en andere deuren voor uw pand op één plek kopen

Bent u een pand aan het verbouwen of renoveren? Of wordt er een nieuw bedrijfspand gebouwd? In beide gevallen zijn er veel aspecten waar u aan moet denken. De toegang naar uw pand en deuren binnen uw pand zijn daarin heel belangrijk. Hierbinnen heeft u de keuze uit uiteenlopende mogelijkheden. Alleen al als het om het soort deuren gaat, maar ook wat betreft formaat, materiaal en ontwerp is er veel keuze. Zeker wanneer u uw deuren bij een specialist als dormakaba koopt. Bij dit bedrijf kunt u allerlei soorten deuren kopen – van schuifdeuren tot draaideuren. Zo koopt u alle deuren voor uw pand op één plek en dat is natuurlijk wel zo praktisch.

Ook voor toebehoren rekent u op deze specialist

Naast schuifdeuren kunt u ook allerlei toebehoren bij dormakaba kopen. Denk daarbij aan systemen voor toegangscontrole, maar ook aan een automatische deuropener. Met zo’n deuropener beveiligt u de toegang naar uw gebouw en zorgt u er tegelijkertijd voor dat werknemers, zakenrelaties en klanten eenvoudig toegang krijgen tot uw pand. Onbevoegden komen niet zomaar binnen, maar gasten die aanbellen laat u met één druk op de knop binnen. Ook is het mogelijk om de automatische deuropener te combineren met een systeem voor toegangscontrole. Denk bijvoorbeeld aan speciale pasjes. Hiermee kunnen medewerkers zich toegang verschaffen tot uw bedrijf. U kunt zelfs de tijd bepalen waarop zij toegang krijgen, zodat ze niet zomaar op elk willekeurig moment uw bedrijf binnen kunnen treden.

Vind de juiste oplossing voor uw bedrijfspand

Wilt u graag schuifdeuren kopen? Of heeft u interesse in een automatische deuropener? Neem in beide gevallen contact op met de experts van dormakaba. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van deuren en toebehoren. Dankzij jarenlange ervaring in de branche kunnen ze u uitstekend adviseren. Daarnaast heeft u bij dit bedrijf de keuze uit een uitgebreid assortiment, waardoor er zeker een oplossing is die op uw wensen aansluit.