Friesland watertours
Image default
Zakelijk

Voor een laag bedrag een WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is op dit moment heel betaalbaar. Het is tegenwoordig uitstekend mogelijk om voor een paar honderd euro een unieke website voor je bedrijf of stichting te krijgen. Het maken van een website is al lang geen kwestie meer van handmatig alles programmeren. Een ervaren webdeveloper heeft tools zoals WordPress in huis, om snel en zonder hoge kosten voor jou een perfect online visitekaartje te maken. En wees niet bang dat die lijkt op de websites van jouw concurrenten. Je krijgt gegarandeerd een product dat aan jouw behoeftes voldoet, en waarin jouw unieke huisstijl is uitgevoerd.

Bestel een site op maat

Als je echt uniek en grensverleggend online wilt gaan, bestel dan een maatwerkoplossing bij een webbouwer. Je krijgt dan een website die van begin tot einde naar jouw behoeften is ingericht. Speciale functies en modules worden handmatig geprogrammeerd. zodat jouw bedrijf beschikt over de perfecte oplossingen voor sales en promotie. Of jij nou een speciale adreschecker wilt, een integratie met andere software systemen, of dat van je website een grote kennisbank of forum wilt maken. Het is allemaal mogelijk als je een maatwerk website bestelt.

Een webshop met slimme productfilters

Een webshop is simpelweg een website met een productoverzicht en de mogelijkheid om de producten aan te schaffen. Een goede webshop heeft een uitgebreid productoverzicht, dat toch makkelijk te doorzoeken is met behulp van slimme filters. Klanten selecteren daarmee eenvoudig, in welke kledingmaat, kleur smartphonehoesje, of automerk ze geïnteresseerd zijn. Met deze intuïtieve keuzeopties kunnen ze snel precies het product in jouw webshop vinden dat ze zoeken. Ook biedt een moderne webshop een kort en helder afrekenenproces. Zodat je klanten niet gaan twijfelen over hun aankoop, puur omdat ze teveel informatie in moeten vullen tijdens de betaling.

Gerelateerde artikelen

Een ideale baan als verzorgende IG

Op zoek naar bedrukte stickers