Friesland watertours
Image default
Vervoer en transport

Na Nomi levert voor u de beste winkel displays.

Met een winkel display presenteert u uw merk of product. Winkel displays zorgen ervoor dat uw producten en diensten opvallen en de aandacht van de koper trekt. Met een verhoogde aandacht vergoot u ook ow naamsbekendheid en verhoogt u uw omzet.

Na Nomi beschikt over verschillende displays. Er bestaan product-, balie-, vloer-, vitrine of counter display.

Na Nomi ontwikkelt al jaren deze displays en heeft in de afgelopen jaren gewerkt voor bekende merken als Sligro, Whiskas, De Ruijter en HONIG.

Na-Nomi kan naast ontwikkelen, ook uw huidige ontwerpen kritisch bekijken, of u adviseren als u aan het oriënteren bent op het inzetten van winkel displays voor uw merk, product of winkel.

Waarom dragen winkel displays bij aan succes?

Er zijn drie redenen waarom winkel displays bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Allereerst zorgt een display voor merkherkenning en stimulering van de verkoopimpuls. Een opvallend ontwerp zorgt voor een nadruk op de positieve eigenschappen van een product of merk. Daarnaast ondersteund een display een effectieve fieldmarketing. Middels een juist ontwerp en juiste locatie kun je een goede indruk achterlaten van uw product of dienst, wat op zijn tijd zorgt voor een omzetverhoging. Als laatste zijn displays ook effectief in coronatijd. Een display kan namelijk ook duidelijkheid verschaffen rondom wegbewijzering, of attentie op het houden van afstand.

Wat zijn displays?

Displays worden ook wel POS-display genoemd, waarbij POS staat voor Point of Sale, oftewel letterlijk het verkooppunt. Het doel van deze producten is de aandacht trekken van de klant, een product promoten of de attentiewaarde vergroten van bepaalde artikelen. Deze komen in allerlei vormen voor zoals toonbankdisplays, dummy-verpakkingen, banners en posters en hangende borden.

Na Nomi ontwikkelt deze allemaal, samen met u afgestemd op uw behoefte!

Bent u op zoek naar de beste winkel displays? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij de specialisten van Na-Nomi en zorg ervoor dat uw merk of product naar grote hoogte stijgt.