Friesland watertours
Image default
Verbouwen

Hovenier in Veenendaal: realiseer nu uw droomtuin

Hoveniersbedrijf van de Kraats is uw hovenier in de omgeving van Veenendaal. Onze missie is om iedereen de droomtuin te geven die zijn verdienen. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan want veel mensen weten simpelweg niet wat ze willen met hun tuin en sommige mensen hebben hier totaal geen kaas van gegeten en weten niet wat zij met hun tuin aan moeten. Geen paniek! Daarom helpen wij bij Hoveniersbedrijf van de Kraats u hier graag bij zodat u over een tijdje eindelijk heerlijk kunt genieten van uw droomtuin. 

Hovenier in Veenendaal: de eerste stap

De eerste stap voor het verwezenlijken van uw droomtuin is een ontwerp laten maken door een hovenier in Veenendaal. Hoveniersbedrijf van de Kraats helpt u hier graag bij. Het ontwerp is altijd de eerste stap omdat vooraf altijd een kennismakingsgesprek wordt ingepland waar alle wensen en ideeën van de klant(en) wordt besproken. Hierbij komt bijvoorbeeld aan bod of u graag beplanting en begroeiing wilt of juist bestrating, of u tuinafscheidingen wenst te hebben maar ook moet u denken aan diverse elementen waaronder bijvoorbeeld een veranda. Tijdens het gesprek zorgen wij ervoor dat wij alle benodigde informatie hebben zodat wij een helder tuinontwerp in 3D kunnen gaan opstellen. Hierbij wordt ook direct een plattegrond geschetst om de indeling in het zicht te houden. 

Aanleggen van uw droomtuin

Zo’n tuinontwerp is natuurlijk hartstikke mooi maar u wilt natuurlijk ook weten of wij dit ontwerp ook uiteindelijk realiseren. Het antwoord hierop is: ja! Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw droomtuin zodat u zich kan focussen op andere zaken. Wij zorgen voor de grondwerk en bestrating maar denken ook om de grondwaarden en verbeteren deze eventueel als dat nodig is. Wanneer de grond niet goede waarden heeft, kan het gebeuren dat de beplanting niet optimaal wil groeien. 

Onderhoud

Tot slot kunt u bij Hoveniersbedrijf van de Kraats ook terecht voor onderhoud van uw tuin zodat uw droomtuin er optimaal uit blijft zien. Echter kunt u ons natuurlijk ook inschakelen als uw tuin niet door ons is ontworpen en/of aangelegd.