Friesland watertours
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incura ontwerpt met hart en ziel software voor therapeuten

Het Incura programma voor zorgbedrijven wordt in Nederland steeds meer gebruikt. Logopedisten, oefen-, ergo- en fysiotherapeuten zijn er bijzonder tevreden over. Ook multifunctionele praktijken vertrouwen op het professionele zorgpakket. Uitgangpunt ervan is dat jij als zorgverlener meer tijd overhoudt om aan je patiënten te besteden. Want, wat dat betreft is het Incura-team het helemaal met je eens: de cliënt staat centraal en moet de best mogelijke zorg krijgen. Het handige van Incura is dat alles geïntegreerd wordt: agenda, boekhouding, EPD GGZ, facturen en meetinstrumenten. Je werkt op 1 plek, online, en dat betekent dat je meer kunt doen in minder tijd.

Het programma beschikt over een overzichtelijk dashboard waar de belangrijkste informatie bij elkaar staat. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten. Zit dat ene formulier dat jij gebruikt er niet tussen? Geef het door aan het Incura-team en het wordt direct ingevoegd. Incura verwerkt alle gegevens in een streng beveiligde omgeving. De privacy van de patiënt en van jouzelf zijn 100% gewaarborgd. Je kunt je boekhouder een eigen (gratis!) account geven binnen je Incura omgeving. Met de Incura Pro App heb je 24/7 waar je ook bent de beschikking over je agenda en de cliëntendossiers. Wil je bepaalde media uploaden? Binnen Incura is dat een fluitje van een cent.

Nieuwe gebruikers wijzen we erop dat je via Incura.nl allerlei handleidingen kunt raadplegen. Die hebben onder meer betrekking op beeldbellen middels WeSeeDo, het aanmaken van facturen en de sms- en emailservice. Kom je er ondanks de instructies niet uit? Doe een beroep op de Incura Akademie. Er worden regelmatig trainingen gehouden die erop gericht zijn stapsgewijs vertrouwd te raken met de Incura software. De seminars vinden bij Incura in Haarlem plaats, maar er zijn ook online versies. Een derde mogelijkheid is dat de Incura-mensen naar jou en je eventuele medewerkers toekomen. Via de website kun je je voor de opleidingen inschrijven. Incura is bereikbaar via 088 – 946 22 73 en info@incura.nl.

https://www.incura.nl