Friesland watertours
Image default
Aanbiedingen

Huisnummers in de aanbieding, gratis verzending

Naambordjes  en huisnummers van kunststof zijn aan te raden als je een leuk, modern én betaalbaar bordje zoekt. De prijzen beginnen onder de € 10 en de bezorging is kosteloos. De meeste kunststof naamplaten uit ons assortiment worden geleverd inclusief zelfklevend tape. Er zijn ook modellen met voorgeboorde gaatjes. De schroeven krijg je er dan natuurlijk bij.

Is je budget voor een nieuw naambord ruimer dan zijn de volgende materialen interessant. Een naambord van glas met een RVS achterplaat. Er zijn allerlei modellen om uit te kiezen. Qua tekstkleur zijn er ook meerdere opties: antracietgrijs, blauw, groen rood, wit, zilver en zwart. Tegenwoordig zijn stalen naamborden erg in trek. Dit soort platen voor bij de voordeur zijn bijzonder robuust. Ze worden niet aangetast door regen, sneeuw, hagel, wind of wat voor weersomstandigheden dan ook. We hebben het hier over klassiek ogende naamplaten die allemaal met de hand worden gemaakt. Ze zijn stuk voor stuk uniek!

 Welk bord past bij jouw voordeur?

Naambordjes naast voordeur of entree fleuren de woning compleet op. Om een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is kun je 24/7 terecht bij De Naamborden Site. Zowel particulieren als bedrijven bestellen naamplaten en huisnummers in onze webwinkel. Ondernemers maken we graag attent op grote uithangborden en naamplaten. Met zo’n exemplaar maak je iedere dag opnieuw op een positieve manier reclame voor je firma. Een voorbeeld van een trendy serie is die van Belgisch blauwsteen. De natuurlijke uitstraling, de prachtig gelaserde tekst en de ongekend lange levensduur vallen bij velen in de smaak. De borden kunnen we al binnen drie dagen leveren en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Contact opnemen met De Naambordensite kan via telefoonnummer 0251-241364 en via email-adres info @ denaambordensite.nl.

https://www.denaambordensite.nl/