Friesland watertours
Image default
Bedrijven

Breekbare goederen en producten beschermen

U bent werkzaam in een branche waarin veel gewerkt wordt met breekbare goederen en producten? Bijvoorbeeld in de automotive branche of wellicht wel in de elektronische groothandel. Deze goederen gaan vaak tussen van A naar Z eerst nog langs B en vele andere letters van het alfabet. Een ongeluk zit bij al die tussenstations dan ook in een kleine hoek. Maar eenmaal aangekomen bij de eindbestemming moet het product wel nog in perfecte staat zijn.

Beschadiging is uit den boze! Het is daarom belangrijk dat de producten en goederen zo optimaal mogelijk beschermd worden. Maarja… hoe dan? Wat zorgt er nu voor dat zowel goederen en producten zowel tijdens de opslag, als tijdens het vervoer niets kan overkomen? Heeft u wel eens aan palletranden gedacht? Een simpele, maar zeer effectieve manier om bescherming te bieden! Palletranden bestellen kan bij Van Lohuizen Pallets GmbH.

Waarom palletranden bestellen?

Voor u palletranden gaat bestellen, kan het zijn dat u eerst wat meer informatie wilt. Want wellicht denkt u nu: palletranden… wat zijn dat precies? Een palletrand staat ook wel bekend als een opzetrand. Het is een plateau die wordt gemaakt van bijvoorbeeld hout, kunststof of karton. Met een palletrand kun je diverse kanten op. Je kunt hier goederen en / of producten mee beschermen tijdens bijvoorbeeld de transport in een pompwagen of een vorkheftruck.

Maar ze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor in opslagruimtes waar veelal gestapeld wordt. Door de palletranden dan te ‘stapelen’ in bijvoorbeeld drie a vier hoogtes, creëer je een beschermbox of kist. Deksel erop; klaar is kees! Super efficiënt, want u kunt hiermee ook in de hoogte werken. Dit is ruimtebesparend! Palletranden bestellen is dus een praktische, maar hele effectieve manier om goederen en producten te beschermen.

Gebruikte of nieuwe palletranden

Besluit u palletranden te bestellen, dan wilt u uiteraard wel dat deze van goede kwaliteit zijn. Dat is een must, want anders gaan de goederen en producten alsnog kapot. Wanneer u deze bestelt bij Van Lohuizen Pallets GmbH heeft u die garantie. Hier heeft u de keuze uit zowel nieuwe, als gebruikte palletranden. Beiden zijn altijd van hoge kwaliteit.

U kunt deze los per stuk bestellen, of bijvoorbeeld in een voordeelpakket van 50 wanneer u er veel nodig heeft! De palletranden zijn voorzien van het ISPM-15 merkteken, wat aangeeft dat ze een speciale behandeling hebben gehad. Mogelijk aanwezige schadelijke organismen zijn gedood. Ook daar heeft u dus geen enkele zorgen over!

https://webshop.palletranden.com