Gelaagd glas bestellen

Gelaagd glas noemen we ook wel veiligheidsglas. Het glas is vervaardigd uit twee afzonderlijke glasplaten. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Indien het breekt blijft het glas nog steeds één geheel. Dit verkleint de kans op lichamelijk letsel aanzienlijk. Dankzij deze stootvaste eigenschappen kun je met gelaagd glas de veiligheid waarborgen die je wenst. Gelaagd glas is een van de veiligste glassoorten die er bestaat. Ben je op zoek naar gelaagd glas? Glasgigant biedt een ruim assortiment.

Toepassingen gelaagd glas

Gelaagd glas wordt voor veel doeleinden gebruikt. Binnen het interieur wordt het toegepast als glazen douchewand, glazen deuren, glazen achterwand keuken of schuifpuien en serres. In het exterieur wordt gelaagd glas op maat veelvuldig gebruikt als glazen balustrades en balkonafscheidingen. Gelaagd glas wordt eveneens gebruikt als veiligheidsglas in deuren en ramen. Het voordeel is dat er geen gevaarlijke scherven ontstaan, waardoor er geen risico is op ernstig persoonlijk letsel.

Voordelen gelaagd glas

  • Hoge mate van veiligheid
  • Geen risico op ernstig lichamelijk letsel
  • Valt niet uiteen bij glasbreuk
  • Toepasbaar als geluidswerend glas

Gelaagd glas prijzen

Dankzij het handige keuzehulp links in het menu kun je jouw zoekopdracht geheel naar wens aanpassen. Zo vind je gemakkelijk het juiste gelaagde glas waar je naar op zoek bent. In drie simpele stappen heb jij je gelaagde glas al besteld. Je bestelling wordt vervolgens op maat voor je geproduceerd en geleverd door een van de glasfabrieken van Glasgigant. Ben je benieuwd naar de prijzen van gelaagd glas? Bekijk de mogelijkheden direct online en maak kennis met de lage prijzen die Glasgigant je kan bieden. Hier hanteren ze groothandelsprijzen voor glas. Jij profiteert van dit voordeel! Glasgigant is specialist op het gebied van glas en toebehoren. Je kunt hier terecht voor zowel kleine aantallen als grote oplages. Deze specialisten voorzien je graag van advies en vertellen je alles over de mogelijkheden van gelaagd glas. Bij Glasgigant ben je verzekerd van de beste kwaliteit! Naast gelaagd glas ben je hier ook voor enkel glas, dubbel glas, spiegels en ventilatieroosters aan het juiste adres. Maak kennis met de voordelige prijzen, snelle levering en goede service.

https://www.glasgigant.nl/