Letselschadespecialist in Zoetermeer

Advocatenkantoor Thomas van Dijk is een betrouwbaar adres op het gebied van aansprakelijkheid en letselschade in Zoetermeer. U kunt aankloppen voor advies en voor een volledige procedure. Van Dijk beschikt over noodzakelijke kennis en ervaring. Hij werkt samen met gerenommeerde ARBO specialisten, arbeidsdeskundigen, actuarieel rekenaars en medisch adviseurs. Laat u zich door deze advocaat vertegenwoordigen dan staat er een heel team voor u klaar. Iedere afzonderlijke zaak wordt grondig voorbereid. Er wordt gekeken naar de letter van de wet en naar ter zake doende omstandigheden. Thomas van Dijk streeft ernaar zo snel mogelijk een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Uw belangen staan daarbij voorop. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in letselschadezaken, oftewel zaken op het gebied van personenschade. Dit zijn veel voorkomende situaties:

· arbeidsongevallen;

· beroepsziekten;

· gebrekkige producten;

· geweldsmisdrijven;

· medische fouten;

· sport- en spelongevallen;

· verkeersongelukken.

Van Dijk voorkomt belangenverstrengeling door alleen te spreken namens slachtoffers en regresnemers. Bij regres moet u denken aan (on)kosten die door u zijn gemaakt voor een derde partij. Een voorbeeld is loonschade na een ongeval. Advocaat Van Dijk is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en andere relevante organisaties als LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten, WAA (stichting Werkgroep Artsen Advocaten) en ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade).

Verjaring regresvordering

Wilt u meer lezen over onderwerpen als de verjaring regresvordering? Op zijn website houdt advocaat Thomas van Dijk een blog bij. Regelmatig verschijnen er artikelen over onderwerpen als het hierboven genoemde, maar ook de bewijskracht van een strafvonnis in civiele zaken en de vergoeding van affectieschade.

Het kantoor beschikt over het Keurmerk Letselschade. Dit beeldmerk wordt door de Nederlandse Orde van Advocaten uitgereikt. Het bevestigt dat mr. Van Dijk voldoet aan alle geldende kwaliteitseisen. Bent u geïnteresseerd in de mening van anderen over advocaat Thomas van Dijk? Online staan meerdere beoordelingen. Wilt u zelf uw verhaal kwijt? U bent meer dan welkom dit te doen. De adresgegevens van Advocatenkantoor Thomas van Dijk:

Röntgenlaan 5

2719 DX Zoetermeer

+31 (0)79 323 9558.

t.vandijk @ advocaatvandijk .nl

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/