Friesland watertours
Image default
Vakantie

Even ontspannen op een camping in Duitsland

Wat betekent vakantie voor jullie? Draait het vooral om uitslapen en luieren? Wil je een nieuwe omgeving leren kennen? Avonturen beleven? Of een beetje van alles?

Boek dan eens een verblijf op een camping in Duitsland. Want hoewel Duitsland vlakbij ligt, is het er toch heel anders dan thuis. Je hoeft er geen eindeloze tijd voor in de auto zitten, maar komt terecht in een andere omgeving, met een andere keuken en cultuur.

Net over de grens valt veel te ontdekken

Je hoeft ook niet diep Duitsland in te rijden om een andere omgeving te zien. Net over de grens liggen tal van mooie natuurgebieden en bezienswaardigheden. Wat te denken van het gigantische Natuurpark Hohe mark, het boomkroonpad in Bad Iburg of Baumberge? Ook de wilde flamingo kolonie die het Zwillinger Venn als thuis heeft uitgekozen is een bezoek absoluut waard.

Voor wandelaars en fietsers heeft Duitsland veel te bieden, van uitgestrekte zandvlaktes tot machtige bossen. Je vindt er romantische bloemenvelden en intrigerende meren. Ook de authentieke steden en dorpjes nodigen uit tot een eindeloze verkenningstocht.

Camping in Duitsland voor iedereen

Zoveel mensen, zoveel wensen. In Duitsland kan iedereen naar de camping. Je moet alleen wel de juiste camping uitzoeken. Daarom bieden we je verschillende zoekfilters om de perfecte camping uit te zoeken. Kun je niet zonder ontbijtservice of wifi? Wil je rust en wellness, of juist een camping die helemaal is ingericht op gezinnen met kinderen?

Zoek je camping uit op www.glampings.nl en je krijgt precies wat je hebben wilt.

Luxe camping in Duitsland

Sinds een paar jaar is een duidelijke trend zichtbaar. Steeds meer kampeerders kiezen voor luxe. Veel campings in Duitsland springen maar al te graag in op die trend. Zij bieden steeds meer faciliteiten, waaronder glamping-accommodaties variërend van een geheel ingerichte safaritent tot een lodge of tiny house.

Zien jullie dat wel zitten, lekker op de camping in Duitsland, maar dan zonder het gedoe van tent, luchtbed en slaapzak? Boek je dan via Glampings.nl. Hier ontdek je een ruime selectie campings in de grensregio. Toch iets verder weg? We hebben een camping in elk deel van Duitsland; van Munchen tot Hamburg, van Borken (onder Winterswijk) tot Görlitz (aan de Poolse grens).

Gerelateerde artikelen

Camping Tsjechiƫ

Een zwembad van prefab in de tuin

Safaritententen