Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

LED railspots en panelen nodig? Ledonline.nl helpt je kiezen!

Ledonline.nl biedt hoogwaardige ledlampen aan tegen scherpe prijzen. Deze led-expert kan dit doen dankzij goede connecties met led-fabrikanten en -groothandelaren. Het assortiment ledlampen is veelzijdig en uitgebreid. Er zitten hippe, trendy armaturen bij en ook klassieke, chique modellen die dienen als werkplaats, winkel of showroom verlichting. Ledonline.nl is er voor de zakelijke én de particuliere klant.

We beschrijven een populaire led. Populair wil in dit geval zeggen dat Ledonline.nl de lamp veel verkoopt en dat die goed in de smaak valt bij de clientèle. We hebben het over een wit paneel van 60 bij 60 cm. Met name voor kantoren is deze vierkante led geschikt. Het panel bevat een 30W lichtbron. Qua kleurtemperatuur zijn er twee opties 3000K (warm wit) en 4000K (natuurlijk wit). De UGR waarde is minder dan 17. Dit komt overeen met de richtlijnen die gelden voor kantooromgevingen, scholen e.d. waar concentratie en focus nodig is om te werken. Het paneel past in standaard systeemplafonds. Ze zijn optioneel te dimmen. Door een dimbare driver aan te sluiten, kan het panel met een draaiknopdimmer of via wandbediening naar wens worden ingesteld. Nog wat aanvullende technische info:

-lichtopbrengst 4500 Lumen;

-Lumen / Watt verhouding 125;

-kleurcode 830 of 840;

-kleurweergave >80 CRI;

-gradenbundel 120;

-levensduur 50.000 uur.

Op het paneel krijgt u 5 jaar garantie.

Leds zijn er in allerlei maten, modellen en kleuren. Om het grote aanbod een beetje overzichtelijk te maken heeft het Ledonline.nl-team een onderverdeling gemaakt in led-concepten. Hierbij wordt beschreven wat goede ledlampen zijn voor woningen, winkels, showrooms, etalages en horecabedrijven. Food is een aparte categorie; hiermee worden al die zaken bedoeld die verse spullen als brood, groente en fruit, vlees en vis verkopen. Het gaat om supermarkten en speciaalzaken. Ledlampen die worden aanbevolen zijn onder meer led downlighters, kantelbare spots en spots op een rail. Er zitten zowel zwarte als witte designs bij.

 Ledonline.nl is te bereiken via het contactformulier op www.ledonline.nl. Een mailtje sturen behoort ook tot de mogelijkheden: info@ledonline.nl, 076 – 200 31 33.

https://ledonline.nl