Een nieuwe zomerlook betekent een nieuw kapsel

De zomer is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor zomerfeestjes. Lange jurken wapperen door het zachte briesje, drankjes worden aan de lopende band geschonken en de mooiste make-up is uit de kast gehaald voor de perfecte look. Desondanks ben jij nog niet tevreden over jouw outfit, want er is geen beginnen aan met jouw kapsel. Hoewel je het voorkort nog hebt laten knippen, lijkt het nu alweer uit model geraakt te zijn. De kapper had jouw wensen namelijk niet correct in praktijk weten te brengen, waardoor het je nu de grootste moeite kost om het er fatsoenlijk uit te laten zien. Toch wil je er deze zomer graag weer stralend bij lopen, dus waar vind je in Delft wél een professionele kapper?

Op afspraak bij een kapper waar jij het middelpunt bent; dat is waar het bij One Kappers om draait. Door aandachtig naar jouw voorkeuren te luisteren en het idee te bespreken dat jij in gedachten hebt, weten wij precies wat het eindresultaat moet worden. Als professionele hairdresser delft kunnen wij als geen ander het optimale kapsel voor jou realiseren, zonder dat jij je enige zorgen hoeft te maken over het eindresultaat. Wij denken met je mee, luisteren naar het idee dat je voor ogen hebt en laten deze droom werkelijkheid worden. Niet voor niets duurt onze behandeling ruim een uur, waarna jij straalt als nooit tevoren. Ook kun je ervoor kiezen om aanvullende behandelingen uit te laten voeren, zoals verschillende massages. Zo wordt het kappersbezoek weer een feestje!

Ben jij toe aan een nieuwe look, ben jij alle kappers in delft al afgestruind maar heb je nooit de juiste gevonden of kom jij regelmatig ontevreden thuis van een kappersbezoek? Maak dan een afspraak bij One Kappers en sta versteld van de nieuwe look die wij jou geven!

https://www.onekappers.nl/