Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Maak het jezelf gemakkelijk: schakel over naar Shiftbase

Maak jij de roosters nog steeds in Excel? Wij kunnen een programma aanbevelen waarop je moeiteloos kunt overstappen: Shiftbase. Deze online software voor personeelsadministratie en urenregistratie is in allerlei branches toepasbaar. Dat je voortaan niet meer lokaal, maar in de cloud werkt heeft allerlei voordelen. Zo kun je kleine aanpassingen direct doorvoeren, zonder te moeten wachten tot je weer achter je bureau zit. Via de app op je tablet en smartphone kun je 24/7 inloggen. Zodra het rooster klaar is, kunnen de medewerkers het inzien. Zij zijn ook niet gebonden aan hun werkplek om te zien wanneer en van hoe laat tot hoe laat ze werken. Ingewikkelde roosters met wisselende diensten, oproepkrachten en parttimers kun je prima maken in Shiftbase. Via speciale sjablonen maak je standaarddiensten aan die je vervolgens binnen dagen, weken en maanden kunt slepen. Door aan te geven om de hoeveel weken een bepaalde dienst terugkeert, maak je eenvoudig een lange termijnplanning. Dit kan tot een specifieke dag -bijvoorbeeld 31 december van het betreffende jaar- of zonder einddatum.

Bekijk je rooster onderweg met de rooster app

De rooster app van Shiftbase zal jouw mensen zeker bevallen. Roosters kunnen voortaan onderweg bekeken worden. Via de app kunnen verlofdagen aangevraagd en direct gehonoreerd worden. Uren bijhouden gebeurt in de Shiftbase app handmatig of via een kloksysteem. Middels de berichtentool wordt het laatste bedrijfsnieuws doorgegeven. Dit is een interactieve feature: op de berichten kan gereageerd worden. Leidinggevenden beheren de toegangsrechten binnen de app om te bepalen welke functies voor wie toegankelijk zijn. De app is ontwikkeld voor iPhone en Android toestellen.

Shiftbase is multifunctioneel in de zin dat het geschikt is voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken. We noemen twee bedrijven als voorbeeld. Sushi Time is een succesvolle Nederlandse sushiketen met inmiddels meer dan tien vestigingen. De personeelsplanning voor alle locaties van Sushi Time wordt in Shiftbase gedaan. Ageras Security & Services is een professioneel beveiligingsbedrijf uit Purmerend dat ook op Shiftbase vertrouwt. Voor onder meer voetbalwedstrijden en festivals levert Ageras complete teams van beveiligers, servicemedewerkers en stewards.

https://www.shiftbase.com/nl/