Friesland watertours
Image default
Auto’s en Motoren

De leukste vakanties van dit jaar

De zomerperiode komt er weer aan. Dit betekent dat het ook de hoogste tijd is om na te denken over de komende vakantieperiode. Uiteraard ben je daarbij afhankelijk van de coronarestricties, maar er is absoluut nog veel mogelijk op het gebied van vakanties.

Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor jouw komende vakantie? Dan ben je in dit artikel aan het juiste adres; hieronder vind je namelijk leuke suggesties voor een heerlijke vakantie.

Suggestie 1: ga op fietsvakantie

Heb je een auto voor de deur staan? Deze kun je via Ikwilvanmijnautoaf.be zo snel mogelijk verkopen, aangezien je de auto niet meer nodig hebt. Dat is althans het geval als je eenmaal een fietsvakantie gehouden hebt. Tijdens een fietsvakantie kom je in beweging, geniet je van de frisse lucht en geniet je van de prachtige omgeving. Niet alleen in eigen land, maar ook in andere Europese landen. Je kunt met de fiets eigenlijk alle kanten op!

Suggestie 2: ga naar Oost-Europa

Trek jij eigenlijk altijd naar het westen van Europa toe? Onder meer Portugal, Spanje en Frankrijk zijn populaire vakantielanden. Je kunt echter ook eens de andere kant op gaan; denk hierbij bijvoorbeeld aan Montenegro of Kroatië. Deze landen zijn iets minder bekend, maar zijn echt pure kuuroorden. Je geniet hier van heerlijke temperaturen, van prima accommodaties en van lage prijzen. Met name dat laatste is een belangrijk verschil ten opzichte van het westen van Europa.

Suggestie 3: geniet van een staycation

Zie je het niet zitten om naar het buitenland te gaan? Dan is een staycation een prima alternatief. Je geniet hierbij in en rondom je eigen huis van de vrije tijd. Met name als het lekker weer in ons land is, is een staycation ideaal. Bijkomend voordeel: je hoeft geen extra kosten te maken.

Suggestie 4: ga op pad met je mobilhome

Wil je jouw mobilhome verkopen? Wij raden je deze verkoop absoluut af. Met een mobilhome kun je namelijk hedendaags van onwijs aangename vakanties genieten. Vakanties waarbij je geniet van vrijheid, van de meest fraaie wegen en van ongerepte natuur. Met een mobilhome kun je de Alpen beklimmen, maar je kunt ook in eigen land rondreizen. Met andere woorden: ook met een Mobilhome kun je alle kanten op.