Welke zorgverzekering 2021 kiest u?

Blijft u volgend jaar bij uw huidige zorgverzekeraar, of stapt u toch liever over? Als u nog steeds de gewenste vergoedingen ontvangt zonder een erg hoge premie te betalen, dan is overstappen wellicht niet nodig. Maar als uw gezondheid is veranderd, of u gaat veel meer zorgpremie betalen, dan zijn dit goede redenen om voor een andere zorgverzekering 2021 te kiezen. Salland is er als regionale zorgverzekeraar voor iedereen die in Gelderland of Overijssel woont. Bij ons kunt u terecht voor een goed passende zorgverzekering met een persoonlijke benadering en een lage premie.

Salland basisverzekering

Naast een goede basisverzekering 2021 biedt Salland een viertal aanvullende verzekeringen. Een basisverzekering is voldoende als u nauwelijks gebruik maakt van extra zorg. Wilt u wel vergoedingen kunnen ontvangen voor specifieke therapieën of behandelingen, dan is een aanvullende verzekering nodig. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen, oefentherapie, alternatieve geneeswijzen of kraamzorg. Aan de hand van uw zorgbehoeften kiest u een passende verzekering. Ook een losse tandartsverzekering kunt u afsluiten bij Salland. We hebben drie tandartsverzekeringen waar u uit kunt kiezen. Deze komen vooral van pas als u vaker bij de tandarts komt dan een keer in het halfjaar.

Wat Salland u te bieden heeft

Kiezen voor een zorgverzekering van Salland betekent kiezen voor de beste zorg dicht bij huis. Wij houden elk jaar de zorgpremie zo laag mogelijk, zodat deze voor iedereen betaalbaar blijft. Daarbij investeren we tijd en geld in de zorg die geboden wordt in onze regio. Een deel van uw zorgpremie besteden we aan initiatieven die zich inzetten voor de zorgkwaliteit. Ook gaan we zelf in gesprek met zorgaanbieders om afspraken te kunnen maken. Wilt u weten wat Salland nog meer voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/