Friesland watertours
Image default
Industrie

Vuurvast materiaal van dé specialist

De productie en toepassing van vuurvast materiaal laat je over aan een specialist in dit vakgebied. Zo’n specialist in vuurvast materiaal is Thermiek BV uit Geldermalsen en dit bedrijf ondersteunt je volledig bij je project. Van de vervaardiging en montage van het materiaal tot de uiteindelijke installatie; dit bedrijf draait nergens zijn hand voor om. Wat voor oplossing je ook nodig hebt voor jouw installaties, met maatwerk en passie voor het vak zorgen zij ervoor dat je het meest passende resultaat ontvangt. Bovendien schakelen zij leveranciers uit het binnen- én buitenland in om het juiste vuurvaste materiaal op efficiënte wijze te kunnen aanbieden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze specialist biedt op het gebied van vuurvast materiaal? Ontdek ze vandaag nog!

Verschillende producten en diensten met betrekking tot vuurvast materiaal

Indien je vuurvast materiaal nodig hebt voor je installatie, of indien je een installatie met dit materiaal moet renoveren, is het inschakelen van een specialist een goed idee. Thermiek BV biedt alle mogelijkheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in industriële ovenbouw voor diverse sectoren. Hun specialisten ontwerpen vuurvaste en vuurvast-isolerende bekledingen en passen deze toe in thermische installaties, zoals smelt- en verbrandingsovens. Heb je specifiek materiaal nodig voor enkel verbrandingsovens? Ook dan staan de experts van dit bedrijf uit Geldermalsen voor je klaar. Daarnaast kun je bij hen terecht voor materiaal voor onder meer:

  • Hardingsovens
  • Gloeiovens
  • Drogers
  • Naverbranders
  • Schuifkasten
  • Afsluiters
  • Rookgaskanalen of
  • Branders en branderkamers voor de petrochemie

Schakel dé expert in vuurvast materiaal in

Wil je alleen vuurvaste stenen of vuurvast beton laten leveren door een specialist om zelf het materiaal naar wens toe te passen? Ook als leverancier zijn zij tot je dienst. Hun eigen personeel is bovendien VCA-gecertificeerd en blijven opleidingen volgen om op een milieubewuste manier hun projecten te voltooien. Bezoek de website van Thermiek BV, ontdek hun diensten en vraag indien gewenst om advies aan hun medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Koop uw treklier bij dit bedrijf