Friesland watertours
Image default
Industrie

Koop uw treklier bij dit bedrijf

Bent u op zoek naar een treklier die gecertificeerd is en voldoet aan de strengste eisen wat betreft betrouwbaarheid en veiligheid? Dan bestel je je treklier bij BMI Hijsgereedschap! Dit bedrijf specialiseert zich in hijs- en hefgereedschap en stelt hun aanbod gemakkelijk online beschikbaar. Zo kan iedereen de beste gereedschappen eenvoudig en snel bestellen. Neem bijvoorbeeld de treklier van DeltaHoist, verkrijgbaar in de uitvoering van 500 kilogram en één, twee en drie ton. Deze wordt geleverd zonder staalkabel. Daarnaast zijn er natuurlijk ook handmatige lieren beschikbaar in het assortiment. Bekijk zeker eens welke treklier het meest geschikt is voor uw toepassingen.

Voor zowel de verkoop als verhuur van hef- en hijsgereedschap

Niet alleen koopt u hier kwalitatief hoogwaardige gereedschappen, maar ook voor de verhuur ervan kunt u hier terecht. Dit is wel zo gemakkelijk als u voor een bepaalde klus een enkele keer bepaalde hef- of hijsgereedschap nodig heeft. U hoeft dan geen hoge budgetten beschikbaar te stellen en profiteert van de service van BMI Hijsgereedschap. Het assortiment voor verhuur is groot en wordt constant uitgebreid. U profiteert van nog meer voordelen wanneer u kiest voor de huur van gereedschap, zoals:

  • Bedrijfsstoringen worden vermeden
  • U kunt het direct afhalen voor gebruik
  • Bezorging op een locatie naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden

Veilig en gemakkelijk werken

Indien u vaak te maken heeft met het tillen of verplaatsen van zware lasten, zijn hef- en hijsgereedschappen niet weg te denken uit uw bedrijf. Hiermee creëert u een veilige werkomgeving waar intensieve werkzaamheden een stuk gemakkelijker worden. Plaatst u uw bestelling vandaag nog? Dan ontvangt u uw gereedschap overmorgen al. Daarnaast wordt dit gratis verzonden indien u bestelt voor € 500,- of meer. Bent u benieuwd naar de rest van de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van BMI Hijsgereedschap. Zij denken graag met u mee.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten