Friesland watertours
Image default
Winkelen

Welke fietsen zijn het best om mee naar school te gaan?

Er zijn veel soorten fietsen die je kan gebruiken om mee naar school te gaan. 2 soorten fietsen blinken wel erg uit tussen de rest. Een elektrische fiets en een normale fiets met een bagagedrager voorop. De elektrische fiets kan je het best gebruiken als je best ver weg woont van je school. De normale fiets met een bagagedrager kan je beter kiezen als je er maximaal 30 minuten vanaf bent. De fiets met een bagagedrager kan je handig gebruiken als je een tas zwaar vind en niet weet waar je het moet dragen terwijl je aan het fietsen bent. De elektrische fiets is dus handig als je best ver woont. Je moet vast veel fietsen en het kan nog best zwaar zijn als je ongeveer een uur met allemaal naar school moet fietsen.

Kratten op de voorkant

Je kan ook kratten op de voorkant van je fiets doen je kan dan makkelijk je tas in de krat stoppen en dan kan je lekker fietsen. Je hoeft niet op te letten hoe je aan het fietsen bent. Je kan van alles in de krat doen die bevestigd is aan de bagagedrager voorop de fiets.

elektrische fiets

De elektrische fiets is dus handig voor lange afstanden maar als je bent geparkeerd in de fietsenstalling moet jij je fiets goed op slot zetten en let goed op dat je fiets ook goed staat. Vaak in fietsenstallingen vallen fietsen snel om. De meeste mensen letten ook niet goed op of je fiets tegen hun fiets aanstaat en dan gooien ze het om en ruimen het niet op. De fiets heeft ook een losse batterij die je van de fiets moet afhalen. Mensen kunnen gemakkelijk de batterij pakken van je fiets en het zelf gebruiken.