Friesland watertours
Image default
Dienstverlening

Volop bedrijfsnaamborden en cottage naamplaten bij Naambordkopen.nl

Internetwinkel Naambordkopen.nl heeft allerlei stijlvolle huisnummers en naamplaten in de aanbieding. Een model dat de laatste tijd veel verkocht wordt, is het cottage naambord. Cottage borden worden door het Naambordkopen.nl-team met de hand gegoten en beschilderd. Hierbij worden eersteklas aluminium en verf gebruikt. Een bijzonder fraai model is het rechthoekige bord met sierlijk golvende bovenkant. De afmetingen zijn: 37,5 cm bij 30 cm. Het huisnummer komt bovenaan te staan en daaronder in hoofdletters de naam / namen. Inclusief het huisnummer biedt deze naamplaat ruimte voor 3 regels tekst. Op iedere regel passen 10 karakters. Wat kleurencombinatie betreft, heeft u de keuze uit:

–        witte achtergrond en zwarte tekst;
–        zwarte achtergrond en witte tekst;
–        zwarte achtergrond met goudkleurige tekst;
–        groene achtergrond met crèmekleurige tekst;
–        blauwe achtergrond en witte tekst.

De beste aandacht trekt u met een bedrijfsnaambord

Een nostalgisch bedrijfsnaambord dat de aandacht van nieuwe klanten trekt. Dat is nog eens een mooi cadeau voor uzelf. De borden zijn oersterk. Ze worden gemaakt van verzinkt ijzer. De poedercoating-laag maakt het bord bestand tegen storm, regen, hagel, sneeuw, vrieskou en fel zonlicht. Met een bord als dit kunt u jaren vooruit. De standaardkleuren zijn zwart en boerengroen. Heeft u liever een rood, blauw of geel bord? Natuurlijk zorgt Naambordkopen.nl daarvoor. Op de site staan foto’s van alle uithangbord-modellen. Om te bestellen, klikt u op uw favoriet en vult dan in: de tekst regel voor regel, het lettertype, de bordkleur, de tekstkleur en de uitlijning. Inderdaad, het bord is helemaal aan uw wensen aan te passen! Heeft u alles opgegeven? U kunt nu op het groene balkje met ‘bestellen’ klikken en afrekenen. Van Naambordkopen.nl krijgt u te horen wanneer het uithangbord afgeleverd wordt.

Contact met de klantenservice

Heeft u nog een vraag over een van de naamborden, huisnummers of over uw bestelling? Op het online contactformulier kunt u uw verhaal kwijt. Zodra de Naambordkopen.nl klantenservice uw bericht heeft gelezen, krijgt u een reactie. Belt u liever? Dit is het telefoonnummer: 0251 -241364.

https://naambordkopen.nl/