Friesland watertours
Image default
Toerisme

Romantische date-ideeën

restaurant zeedijk blankenberge

Weet u niet hoe u uw geliefde cadeau moet geven? Koop een treinkaartje of stap in de trein en trek vervolgens naar de Belgische kust voor een ontspannend weekend! Hier zijn sommige leuke activiteiten die u samen kunt doen.

Ontdek het universum in Koksijde

Elke derde vrijdag van de maand kun je met de Sterrenjutter-telescoop de Duinenhuisruimte observeren. Lekker romantisch, samen naar de sterren kijken. Binnen 15 minuten lopen bereikt u het centrum van Koksijde Bad, waar u heerlijk kunt eten.

Beertjes vangen in Blankenberge

Bij Sportland in Blankenberge kun je de clichés uit Amerikaanse films naspelen: samen spelen in arcadegames, elkaar verslaan in bowlinggames of ijshockey spelen. U kunt er ook terecht om blacklight minigolf te spelen, comfortabel in het donker.

Spring Oostende binnen

Voor actieve stellen: Hangtime in Oostende is het enige trampolinepark aan de kust, en dat maakt het uniek! Maar het is niet alleen een sprong: je kunt ook wat spelletjes spelen en daarna genieten van een heerlijk hapje in de Hangout-ruimte.

Een filmpje meepikken in Knokke of De Haan

Rio Rio Cinema in De Haan of Beverly Screens in Knokke zijn onafhankelijke bioscopen waar je in een echte omgeving de nieuwste films kunt kijken. Iets eten en daarna genieten van een cocktail na de film? Alles is mogelijk! In De Haan is altijd Ipanema, waar je heerlijke cocktails kunt proeven.

Tip van een expert: in de zomer kun je films kijken op de stranden van verschillende kuststeden. Het enige wat je nodig hebt is een deken (je kunt er nog een toevoegen als het koud is) en een kleine picknickmand met snacks. In Zeebrugge is in juli en augustus elke donderdag Film Op Het Strand, maar in Blankenberge en De Panne maken ze ook zomerse strandfilms.

Een stoombadje nemen aan zee

Even af ​​van het drukke werk- en / of studentenleven? Ontspannende fitnesslessen zijn het beste om een ​​weekend met je partner door te brengen! Er zijn verschillende gezondheidscentra aan de kust, klik hier om ze te vinden!

Lopen op het strand

Kijkend naar de ondergaande zon aan de zee, kijkend naar je geliefde gehuld in gouden licht, is er iets romantischer? Natuurlijk moet je geluk hebben. Een koele winter doorbrengen aan zee is echter ook heel romantisch, zeker als je daarna een heerlijke warme chocolademelk hebt!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html

Gerelateerde artikelen

Een Boot huren in Friesland

Watersport vakantie Friesland