Friesland watertours
Image default
Toerisme

Een Boot huren in Friesland

Een Boot huren in Friesland

Friesland is zonder twijfel de mooiste provincie van Nederland op vaargebied. De provincie bestaat voor bijna 40 procent uit water. Hierdoor is het bij uitstek een gebied om varend te verkennen. Het Friese merengebied is een heerlijk gebied om te varen. Er valt een hoop te bekijken vanaf het water en daarnaast zijn er genoeg interessante plekken om aan te meren. Veel van de vaarroutes komen langs het gezellige Sneek. Dit is bij uitstek een plek om aan te meren voor een lekker hapje of drankje. Ook dorpjes als stadjes als Gaastmeer, Sloten, Balk of Langweer zijn een bezoekje waard. Een ding is zeker: een dagje varen in Friesland staat garant voor een dagje genieten op het water!

Bootverhuur Friesland

Voor bezoekers aan Friesland die geen eigen boot hebben, zijn er genoeg mogelijkheden om een boot te huren. Een van de beste adressen om dit te doen is Bootverhuur Friesland / Genieten op het Water in Heeg. Dit gastvrije en kleinschalige verhuurbedrijf staat bekend om de persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Naast sloepen en zeilboten kun je bij Genieten op het Water ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Alle boten zijn perfect onderhouden en kunnen zonder vaarbewijs gehuurd worden.

Genieten op het water

 

Doordat dit verhuurbedrijf midden in het Friese merengebied aan open water ligt, is het de ideale plek om een boot te huren in Friesland. Door de persoonlijke aandacht en uitgebreide uitleg is dit ook voor de minder ervaren schippers een fijn verhuurbedrijf. Het personeel van Bootverhuur Friesland zijn te allen tijde goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit alles maakt boot verhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/